نصب ۲۰۰ صندوق صدقات دیجیتالی دراماكن : در حالی كه سامانه خودپرداز بانكهای ...
در حالی كه سامانه خودپرداز بانكهای صادرات، كشاورزی و ملی امكان جمعآوری كمكهای مردمی برای كمك به مددجویان كمیته امداد را از طریق درج گزینه ویژهای میسر كردهاند، معاون مشاركتهای مردمی كمیته امداد، از نصب ۲۰۰ صندوق صدقات دیجیتالی با مكانیزمی شبیه سامانههای خودپرداز در اماكن عمومی سراسر كشور تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار كرد: هزینه تمامشده هر یك از این صندوقها یك میلیون تومان است.
سعید ستاری در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ضمن تاكید بر اهمیت استفاده از روشهای روزآمد، طراحی صندوق دیجیتال را در جهت توسعه زیرساختهای كشور ارزیابی و تصریح كرد: امداد صرف چنین هزینههایی را نوعی سرمایهگذاری میداند و برای گسترش تعداد صندوقهای دیجیتال در آینده برنامهریزی كرده است.
وی با اشاره به فراهم آمدن زمینه استفاده از پول الكترونیك برای انجام امور روزمره در شهر شیراز، از نصب یكهزار صندوق دیجیتالی در این شهر با همكاری بانك انصار در آینده خبر داد و خاطر نشان كرد: هزینه طراحی و اجرای این پایانهها بر عهده بانك انصار است.
ستاری در ادامه با اشاره به اتمام تولید ۲۰ هزار صندوق صدقات مكانیزه شهری و جایگزینی آن با صندوقهای فعلی در آینده نزدیك، به حداقل رساندن نقش عوامل انسانی در تخلیه و نیز آسیبرسانی به صندوق را مهمترین ویژگیها در طراحی صندوق مكانیزه دانست.
معاون مشاركتهای مردمی كمیته امداد با تاكید بر وجود ۴۰۰ هزار صندوق صدقات شهری در كشور، به نبود بودجه مشخص برای تولید صندوق مكانیزه و جایگزینی آن با صندوقهای فعلی اشاره و ابزار امیدواری كرد: اعتبار این امر طی پنج سال آینده به مرور تامین شود.
وی با بیان این كه در مرحله نخست صندوقهایی كه سرانه بالایی دارد، مكانیزه خواهد شد، بر قابل بازگشت بودن اعتبار هزینه شده برای طراحی و تولید صندوق مكانیزه در كمتر از شش ماه، به دلیل كاهش چشمگیر اقدامات سودجویانه تاكید كرد.
ستاری در خاتمه هزینه تمام شده هر یك از این صندوقها را قریب به ۲۵ درصد، معادل ۲۲ هزار تومان بیش از صندوقهای متداول فعلی عنوان كرد.
ویدیو : نصب ۲۰۰ صندوق صدقات دیجیتالی دراماكن