مقاربت جنسی در دوران بارداری : مقاربت جنسی گاهی منجر به بارداری میشود اما ...
مقاربت جنسی گاهی منجر به بارداری میشود اما داشتن آمیزش جنسی در دوران بارداری چگونه است ؟
ایا این امر امکان پذیر است یا منجر به سقط جنین میشود؟
آیا مقاربت جنسی دردوران بارداری امکان پذیر است؟
به موازات پیشرفت دوران بارداری به صورت طبیعی ، داشتن مقاربت جنسی هر زمان که لازم باشد بدون مانع است. اما تمایل به این عمل در دوران بارداری دچار تغییر می شود. ابتدا به دلیل نوسانات هورمونی ، خستگی یا تهوع ، باعث کاهش این تمایل شود. د ر طول سه ماه دوم به دلیل افزایش جریان خون در اندام تناسلی و سینه ها ممکن است تمایل شما برای مقاربت را افزایش می دهد. و مجددا در سه ماه سوم به دلیل افزایش وزن ، درد کمر و سایر علائم بار دیگر احساس شما را نسبت به مقاربت کاهش می دهد.
آیا مقاربت جنسی د ردوران بارداری باعث سقط جنین می شود؟
این مسئله باعث نگرانی خیلی از افراد می شود به خصوص در سه ماهه اول بارداری . اما خوشبختانه این طور نیست. سقط جنین معمولا به دلیل اختلالات کوروموزومی و یا سایر مسائل مربوط به رشد جنین می باشد و نه بدلیل آمیزش در این دوران.
آیا مقاربت جنسی در دوران بارداری به جنین آسیب وارد می کند؟
جنین در حال رشد به وسیله مایع آمنیوتیک موجود در رحم حفاظت می شود . و لذا این عمل نمی تواند جنین را تحت تاثیر منفی قرار دهد.
بهترین نوع مقاربت جنسی در دوران بارداری چیست؟
تا زمانی که شما کاملا در این رابطه راحت هستید ، هر نوع مقاربت در طول بارداری بدون اشکال است. به موازات پیشرفت در این دوران مثلا به دلیل تغییرات فیزیکی نوع مقاربت نیز تحت تاثیر قرار میگیرد . مثلا خوابیدن به پشت سخت می شود. بنابراین خود زوجین با توجه این مسائل موضع خود را در حین آمیزش می توانند تغییر دهند تا بدون هیچ گونه ناراحتی و درد مقاربت انجام شود.
داشتن مقاربت دهانی یا مقعدی چه طور؟
مقاربت دهانی در دوران بارداری بلامانع است، اما با رعایت احتیاط لازم. مثلا از دمیدن هوا به داخل واژن باید خودداری کرد زیرا در موارد نادر سبب انسداد رگ های خونی می شود. و این می تواند سلامت نوزاد را به خطر اندازد.
و اما مقاربت مقعدی در دوران بارداری توصیه نمی شود. زیرا در صورت داشتن همورویید(بواسیر) وابسته به دوران بارداری این امربا درد و ناراحتی بیشتری همراه خواهد بود و بعلاوه احتمال انتقال باکتری ها ی عفونی از رکتوم به واژن افزایش می یابد.
آیا استفاده از کاندوم اجباری است؟
مقاربت بدون استفاده از کاندوم می تواند احتمال انتقال بعضی بیماری های مقاربتی را افزایش دهد و همین امر می تواند سبب افزایش خطر ابتلا به عفونت شود که به هر حال سلامت جنین را به خطر می اندازد. بنابر این در صورت داشتن سابقه هر نوع بیماری ناشی از مقاربت بهتر است از کاندوم استفاده شود.
آیا شور و هیجان ناشی از مقاربت می تواند سبب زایمان زود رس شود؟
مسلما لذت و ناشی از این فرایند سبب انقباض رحمی می شود، اما این انقباض با انقباض مربوط به زمان وضع حمل فرق می کند.اگر بارداری شما کاملا به صورت نورمال است، لذت جنسی نمی تواند باعث زایمان زود رس شود، حتی در ماه های آخر بارداری.
چه زمان باید از مقاربت جنسی در دوران بارداری اجتناب کرد؟
اگر چه مقاربت در این دوران بی خطر است، اما بعضی وقتها بدلایلی چند که در ادامه ذکر می شود بهتر است با احتیاط بیشتری عمل کنیم. بنا به تشخیص متخصص، شما باید از آمیزش اجتناب کنید، اگر:
- احتمال زایمان زودرس در شما زیاد است.
- شما خونریزی بدون دلیل مهبلی دارید.
- ترشح ماده آمونیوتیک دارید.
- گردن رحم قبل از موعد باز شود
- جفت به صورت کامل یا جزئی بخشی از دهانه گردن رحم را پوشانده است.
در صورت عدم تمایل به آمیزش چه کنید؟
این امر طبیعی است، آن هم به دلیل وضعیت خاصی که دارید. پس بهتر است در این رابطه با همسر خود صحبت کنید و روابط زناشویی خود را در این مدت به گونه ای دیگر رونق دهید.
چه زمان بعد از زایمان می توان اقدام به مقاربت نمود؟
بعد از زایمان چه به صورت طبیعی چه به صورت سزارین بدن شمانیاز به زمان برای التیام و بازسازی دارد. بنابر این به عقیده اکثر متخصصین بهتر است 4 الی 6 هفته بعد از زایمان اقدام به مقاربت کنید.
این بهترین زمان است تا گردن رحم مجددا جمع شده و اندازه طبیعی و نورمال برسد و بعلاوه هر گونه زخم وشکاف ناشی از جراحی برای زایمان التیام یابد. اگر به دلیل زخم شدید یا هر وضعیت دیگر زمان بیشتری لازم است بهتر است روابط خود را به گونه ای دیگر حفظ کنید. مثلا غنودن در کنار هم یا داشتن گفتگوی صمیمانه و.....
و زمانی که آمادگی لازم را برای مقاربت بدست آوردید، بهتر است به آرامی و با استفاده از وسایل ضدبارداری مطمئن اقدام کنید.
منبع:سلامت نیوز
ویدیو : مقاربت جنسی در دوران بارداری