علایم هشدار دهنده در دوران بارداری :     بسیاری از زنان نگرانند چون فكر می ...



 

نشانه های هشدار دهنده بارداری علایم و نشانه های بارداری , علایم هشدار دهنده , علایم هشدار دهنده کم آب شدن بدن

 

بسیاری از زنان نگرانند چون فكر می كنند اگر اتفاق جدی یا مهمی در طول بارداری رخ دهد، متوجه آن نخواهند شد یا نمی دانند در چه شرایطی باید بطور اورژانس با پزشك یا مامای خود تماس بگیرند. برای اغلب زنان در طول بارداری مشكل جدی پیش نمی آید با این حال اگر شما هم در این مورد نگران هستید، فهرست نشانه های مهم زیر را مطالعه كنید. برخی از موارد ممكن است حالت اورژانس داشته یا نداشته باشد و این بستگی به مجموع شرایط شما اعم از سن بارداری، سابقه سلامت و بیماری و سایر علائم احتمالی دارد. از سوی دیگر ممكن است شما دچار وضعیتی باشد كه در این فهرست نیامده ولی بنا به شرایط خاص شما و میزان درد یا ناراحتی كه تحمل می كنید لازم باشد كه با پزشكتان تماس بگیرید.

 

علائم زیر می تواند راهنمای خوبی باشد، آنها را به خاطر بسپارید و اگر هر یك از نشانه های زیر در شما ظاهر شد با پزشك خود تماس بگیرید:

 

* تغییر شدید در حركات معمولی جنین كه ممكن است بصورت افزایش یا كاهش تعداد لگد زدن یا حتی عدم وجود حركت جنینی باشد. در این مورد می توانید از پزشك خود سوال كنید كه آیا لازم است حركات جنین را بشمارید. اگر شرایط خاصی داشته باشید حتما به شما توصیه می شود كه این كار را در خانه یا بصورت یك تست در دوران بارداری انجام دهید.


* درد یا حساس بودن شدید و مداوم در ناحیه شكم


* خونریزی از واژن یا لكه بینی


* افزایش یا تغییر در ترشحات واژن كه ممكن است به شكلهای مختلف مانند آبكی، موكوسی (ترشحات غلیظ و چسبناك) یا خونی (صورتی رنگ یا خونابه) باشد. البته بعد از هفته 37 چنین علائمی ممكن است طبیعی بوده و نشاندهنده قریب الوقوع زایمان خواهد بود.


* فشار در ناحیه لگن (مانند اینكه بچه می خواهد بیرون بیاید)، درد در قسمت پایین كمر (بخصوص اگر سابقه آنرا نداشته باشید و برایتان جدید باشد)، كرامپ و گرفتگی یا دردهای شكمی مانند آنچه در دوران قاعدگی ممكن است تجربه كرده باشید، یا بیش از4 انقباض در ساعت (حتی اگر دردناك نبوده و به نظر خیلی جدی نمی آیند. تمام این علائم قبل از هفته 37 جدی بوده و ممكن است نشاندهنده زایمان زودرس یا پیش از موعد در شما باشند.


* سوزش یا درد هنگام ادرار كردن، كاهش و یا بند آمدن ادرار


* استفراغ مداوم یا شدید بصورت عدم تحمل غذاها و مایعات، یا هر استفراغی كه همراه با تب و درد باشد.


* لرز یا تب بیش از 8/37 درجه سانتیگراد و بیشتر


* اختلال بینایی مانند دوبینی، تاری دید، دیدن جرقه یا نقاط نورانی در میدان دید


* سردرد شدید یا مداومی كه بهبود پیدا نمی كند، یا هر سردردی كه با تاری دید، اختلال تكلم یا بیحسی در اعضا همراه باشد.


* هر گونه تورم صورت یا پف آلودگی اطراف چشمها، تورم بیش از معمول در دستها و انگشتان، تورم شدید و ناگهانی در ناحیه قوزك پا، یا افزایش ناگهانی وزن (بیش از 1.8 كیلوگرم در هفته)


* گرفتگی شدید یا مداوم پا یا عضلات پشت ساق بطوریكه اگر مچ پا را به جلو خم كنید و انگشت شست پا را بسمت نوك بینی ببرید بهبودی حاصل نشود،یا زمانیكه در حال حركت باشید این اتفاق بیافتد، یا یك پا بطور واضح بیش از پای دیگر متورم شود.


* ضربه مستقیم به شكم، سقوط از ارتفاع یا تصادف با اتومبیل كه شما را نگران سلامتی جنین كند.


* غش كردن، گیجی مكرر، افزایش ضربان قلب یا طپش قلب


* اشكال در تنفس، سرفه و خلط خونی، درد در قفسه سینه


* یبوست شدید همراه با درد شكم یا اسهالی كه بیش از 24 ساعت طول بكشد.


* خارش مداوم و شدید در دستها، پاها، كف دست و پا، یا احساس خارش در كل بدن


* هر مشكل یا بیماری كه در حالت غیر از حاملگی هم با پزشك خود تماس می گرفتید مانند وخیم شدن آسم یا سرماخوردگی كه به جای بهبودی رو به وخامت می رود. در صورت بروز هر یك از این موارد در بارداری بهتر است زودتر از آنچه بطور معمول با پزشك یا اورژانس تماس می گرفتید عمل كنید.

 

اگر از میزان جدی بودن مشكل خود اطمینان ندارید و در عین حال مثل همیشه نیستید و در مجموع احساس ناراحتی می كنید، به غریزه خود اعتماد كنید و با پزشك یا متخصص خود تماس بگیرید. او به چنین تماسهایی عادت دارد. اگر مشكل جدی وجود داشته باشد می توانید به موقع در مورد آن اقدام كنید و اگر نه، زودتر مطمئن و آسوده می شوید.

 

بدن شما در طول بارداری بقدری سریع تغییر می كند كه گاهی برای شما سخت است كه بدانید آنچه تجربه می كنید در واقع یك اتفاق عادی است. با این حال به خودتان و فرزندتان لطف كرده و هر علامت مشكوكی را چك كنید.

 

در آخر اینكه اگر نزدیك به موعد زایمان خود هستید، بهتر است علائم شروع زایمان را مرور كنید؛ به این ترتیب می دانید باید در انتظار چه باشید و در چه زمانی با ماما یا پزشك خود تماس بگیرید.

 

منبع:ninisite.com


ویدیو : علایم هشدار دهنده در دوران بارداری