راهنمای خرید فرش برای اتاق کودک : وقتی به فرش فروشی کودک می روید، چه ملاحظاتی ...
وقتی به فرش فروشی کودک می روید، چه ملاحظاتی لازم است؟
ممکن است آخرین چیزی که برای تکمیل اتاق کودک، به ذهن مامان و بابا برسد، یک فرش برای کف اتاق او باشد، اما آخرین بودن، دلیل کم اهمیت بودن نیست. انتخاب و خرید فرش یا هر چیزی که برای انداختن کف اتاق، اختراع شده باشد! قلق ها و بایدها و نبایدهای خودش را دارد.
قرار نیست خیلی، نسبت به هر چیزی که مربوط به کودک مان می شود، حساسیت نشان دهیم، اما نباید فراموش کنیم که کف اتاق کودک، یکی از مهم ترین بخش ها در دکوراسیون و حتی حفظ سلامت کودکان است؛ به خصوص برای نوپایان که دوست دارند تجربه جدید راه رفتن را هر روز، بیش تر از روز قبل، تکرار کنند.
در این مطلب، به چند نکته درباره خرید فرش برای اتاق کودکان اشاره شده. طبیعی است که نکاتی هم با توجه به مصداق، به این نکات اضافه می شوند؛ مثلا قدرت خرید که دیگر بستگی به جیب شما و همسرتان دارد.
● جنس
مهم ترین مساله در مورد جنس چیزی که با آن، کف اتاق کودک را مفروش می کنید، قابل شست وشو بودن آن است. به طور متوسط، هر دو ماه یک بار، بهتر است که زیرانداز اتاق کودک شسته شود تا از هر گونه آلودگی و میکروب پاک شود. بنابراین بهتر است حالا که می خواهید خرید کنید، بهترین کیفیت را انتخاب کنید تا با شست وشوی زیاد، زود مستهلک نشود. هنگام خرید، از کیفیت رنگ هایی که در فرش استفاده شده، مطئن شوید تا در شست وشوی زیاد، رنگ ها با هم ترکیب نشوند و از طرفی، از قیافه نیفتد .
● دخترانه ها/ پسرانه ها
اتاق کودک دختر، با اتاق کودک پسر فرق دارد. این فرق، تنها در زمینه رنگ بندی نیست. مدل، طرح و حتی نوع چیدمان در این زمینه می تواند موثر باشد. با این که نباید از ابتدا، رنگ ها را با جنسیت تفکیک کرد، اما می توان گفت که طبق عرف، رنگ های سردتر، برای اتاق پسران و رنگ های گرم تر برای اتاق دختران، بهتر هستند. سرمه ای، آبی، خاکستری، فیلی، زرشکی و یشمی، رنگ هایی هستند که برای دکوراسیون اتاق پسرها خوب هستند. رنگ هایی مثل نارنجی، قرمز تیره، صورتی چرک و…، مناسبت بیش تری برای اتاق دخترک ها دارند.
● مدل
با این که بهترین موقعیت برای تجربه خرید فرش های فانتزی، اتاق کودک است، اما بهتر است جوگیر نشوید. بهتر است سراغ نمونه های ساده تر با قطع های عادی باشید تا بتوانید استفاده های دیگری هم از آن بکنید. حواس تان باشد که فرش، ضخیم نباشد؛ یعنی نخ های فرش، خیلی بلند نباشند. هر قدر فرش، ظریف تر باشد، برای اتاق کودک بهتر است. هم چنین بافت فشرده تر به شما کمک می کند تا آلودگی کم تری در فرش نفوذ کند. در مورد مدل، هم چنین دقت کنید نمونه ای را انتخاب کنید که اطرافش، ریشه نداشته باشد. ریشه ها، بانک آلودگی هستند.
● رنگ
طبیعی است که باید موقع انتخاب رنگ فرش اتاق کودک، به بقیه بخش های دکوراسیون اتاقش هم دقت کنید. رنگ پرده ها، رنگ ملحفه های روی تخت، رنگ سرویس خواب و کمد و حتی رنگ دیوارها، در این زمینه می توانند راهنمای شما باشند، اما یادتان باشد که بهتر است رنگ فرش را تیره انتخاب کنید. مثلا اگر در اتاق کودک، رنگ سبز روشن، غالب است، می توانید سراغ یک فرش به رنگ سبز تیره یا حتی سرمه ای بروید، زیرا فرش، به دلیل این که زیر پاست، خیلی زود چرک می شود و استفاده از رنگ های چرک تاب، بهتر است؛ البته این، به آن معنا نیست که سراغ رنگ های جدی مثل قهوه ای یا مشکی بروید. در عین حال که باید چرک تاب باشد، باید شادابی دکوراسیون اتاق کودک هم حفظ شود.
منبع : مجله شادکامی و موفقیت
ویدیو : راهنمای خرید فرش برای اتاق کودک