۲۱ درصد برق ایران قبل از رسیدن به مصرف کننده تلف می شود :           در حالیکه ...



 

 

 

درصد طلاق در ایران , مصرف نمک در ایران , کم مصرف ترین خودرو ایران

 

 

در حالیکه همواره مردم ایران متهم ردیف اول مصرف بی رویه برق به حساب می آیند مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان به موضوع جالبی اشاره می کند که جای تامل فراوانی دارد.

در این گفته آن چه مشخص است این است که گناه مسئولان برق کشور در مصرف بی رویه برق از مردم کمتر نیست به گونه ای که ۲۱ درصد برق تولید شده در کشور قبل از اینکه به دست مردم برسد در جریان انتقال آن به واحدهای مصرف کننده تلف می شود این در حالی است که در دنیا این رقم چهار برابر کمتر است.

این موضوع نشان می دهد دستگاه های متولی تولید و توزیع برق باید در کنار دادن پیام های هشدار دهنده به مردم برای صرفه جویی در مصرف برق( که البته این موضوع برای صرفه جویی در برق بسیار به جا است) باید نسبت به تجهیز و به روز کردن وسایل انتقال برق در کشور نیز قدم های اساسی بردارند.

بی شک کم کردن این میزان تلفات حتی در حد ۱۰ درصد می تواند باعث پایداری برق در بسیاری از شهرهای کشور که همواره با مشکل داشتن برق پایدار مواجه هستند شود.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: ۲۱ درصد برق تولید شده در ایران قبل از رسیدن به دست مصرف کننده تلف می شود در حالیکه میزان جهانی بسیار کمتر است.

مسعود معین پور در گفتگو در اهواز اظهار داشت: برق یک کالای استراتژیک و مهم در دنیای امروز به شمار می رود که نیازمند مدیریت صحیح و اصولی بوده و باید درخصوص اصلاح الگوی مصرف این کالای پر اهمیت در این حوزه تلاش مضاعفی صورت گیرد.

وی افزود: حرکت به سوی استفاده از انرژی های تجدید پذیر به عنوان یک انرژی که کمترین آلودگی محیطی را ایجاد می کند تاثیر بسیار زیادی در رشد اقتصادی و توسعه پایدار هر کشوری دارد.

معین پور ادامه داد: مصرف انرژی در ایران بیش از پنج برابر رشد مصرف در بسیاری از کشورها است و اگر مصرف انرژی به همین صورت ادامه پیدا کند در سال های آتی با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

وی تصریح کرد: یکی از مسائلی که در کشور ما گریبانگیر صنعت برق شده، تلفات ۲۱ درصدی شبکه تا رسیدن برق به دست مصرف کننده است، درحالی که متوسط آن دربیشتر کشورها بین ۵ تا ۷ درصد است.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان همچنین به توانایی خوزستان برای استفاده از انرژی های تجدید پذیراشاره کرد و افزود: در این زمینه جلساتی با اساتید و صاحبنظران برای امکان استفاده از نیروگاه های خورشیدی و بادی در استان انجام شده و مطالعاتی نیز در زمینه تولید سلول های خورشیدی با تکنولوژی جدید و قابل دسترس صورت گرفته است که پیش بینی می کنیم در آینده نزدیک این امکان برای استان فراهم شود که از انرژی خورشیدی و بادی برای تامین انرژی استفاده کند.

وی اظهار داشت: به همین منظور بررسی پتانسیل سنجی باد در منطقه اروند کنار، آبادان و خرمشهر انجام شده که نشانگر این است ظرفیت بسیار خوبی برای نصب توربین های بادی در این منطقه وجود دارد و می توان تولید برق بسیار خوبی در این منطقه داشته باشیم.

معین پور افزود: این منطقه فرصت خوبی برای حضور بخش خصوصی جهت نصب توربین های بادی است برای اینکه باد مناسب و فضای آزاد خوبی در خوزستان وجود دارد و دولت نیز به صورت تضمینی برق آنها را خریداری می کند.

وی تصریح کرد: این مزیت استان فرصت مناسبی است تا بخش خصوصی و سرمایه گذاران استانی سرمایه گذاری دراحداث توربین های بادی و تولید انرژی الکتریکی را در برنامه هایشان داشته باشند.

شرکت برق منطقه ای خوزستان بزرگترین شرکت برق کشوراست که حوزه فعالیت آن در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد است..../تحلیل:مهر


ویدیو : ۲۱ درصد برق ایران قبل از رسیدن به مصرف کننده تلف می شود