چگونه برای موفقیت مسایل را تغییر دهیم؟ :       چند روز پیش جمله‌ای از یک بزرگ ...



 

 

چگونه رمز وای فای را تغییر دهیم , چگونه سایز عکس را تغییر دهیم , چگونه فرمت را تغییر دهیم

 

چند روز پیش جمله‌ای از یک بزرگ که پشت شیشه یک اتوبوس نوشته شده بود نظرم را جلب کرد: «خداوندا آرامشی به من عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمی‌توانم تغییر دهم و شجاعتی که تغییر دهم آنچه را که می‌توانم و دانایی که این دو را از هم تشخیص دهم.»

 

اما واقعا چه چیزهایی را در زندگی باید بپذیریم و چه مسایلی را باید تغییر دهیم تا بتوانیم عمری طولانی داشته و از زندگی لذت ببریم؟چه مسایلی را می‌توان تغییر داد؟

 

از جمله بیماری‌های شایع به ویژه در دوران سالمندی، ناراحتی‌های قلبی عروقی، سکته قلبی، مغزی، پوکی‌استخوان، شکستگی، زوال عقل، افسردگی و برخی سرطان‌‌هاست. مهم‌ترین عوامل فردی دخیل در سلامت و طول عمر، وراثت است.ما از ژن‌های خود نمی‌توانیم فرار کنیم اما با تغییر دادن روش زندگی می‌توانیم احتمال بروز برخی از آنها را کاهش دهیم. تحقیقاتی که روی مردم ساکن در جزیره اوکیناوا صورت گرفته نشان می‌دهد، احتمال رسیدن سالمندان این منطقه به 100 سالگی بالا و احتمال بروز ناراحتی‌هایی نظیر بیماری‌هایی قلبی عروقی، انواع سرطان‌ها و ناراحتی‌های روحی روانی بسیار پایین است و دلیل آن هم رژیم غذایی متعادل و کم‌چرب، ورزش، کاهش استرس به کمک مدیتیشن و دعاست که می‌تواند روند پیری را به تعویق بیندازد. انسان‌ها موجوداتی «بیو-روانی- اجتماعی»‌اند. نیازهای ما تنها در مسایل فیزیکی، بیوشیمیایی و تغذیه‌ای خلاصه نشده است.

 

ما جنبه اجتماعی و معنوی هم داریم. اگر نیازهای اجتماعی معنوی یا روحی‌مان را نادیده بگیریم به سلامت جسمی ما هم آسیب می‌رسد.ما با تغییر دادن نوع تفکر و مسایلی که به آنها فکر می‌کنیم می‌توانیم تغییرات عظیمی در بیوشیمی مغزمان ایجاد کنیم و میزان سروتونین را افزایش داده و افسردگی را کاهش دهیم.

 

به کمک فعالیت‌های فیزیکی می‌توانیم از بروز ناراحتی‌های قلبی عروقی جلوگیری کنیم و با توجه به میزان کلسترول خون جلوی سکته‌های مغزی را بگیریم. هر چه از مغز بیشتر استفاده کنیم از این ارگان حیاتی بهتر محافظت کرده‌ایم. کسانی که از مغرشان کار بیشتری می‌کشند، کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند و در نهایت تحقیقات بی‌شماری نشان داده، دعا می‌تواند سلامت را به بیماران بازگرداند.

 

 

6 ابزار مهم برای رسیدن به خوشبختی

 

1) ورزش 30 دقیقه ورزش 3 یا 4 مرتبه در هفته می‌تواند در سلامت جسمی بسیار نقش مهمی ایفا کند. تحقیقات اخیر نشان داده است احتمال ابتلا به ناراحتی‌های قلبی در زنانی که کمتر از یک ساعت در هفته پیاده‌روی می‌کنند، پایین‌تر از احتمال بروز آن در زنانی است که اصلا ورزش نمی‌کنند. انجام فعالیت‌های بدنی می‌تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و حتی به بهبود آن کمک کند و در عین حال که از شکستگی استخوان‌ها در سالمندی پیشگیری می‌کند، احساس سلامت را به فرد بازمی‌گرداند.

 

 

2) تغذیه و وزنتنها راه سالم ماندن انسان دانه بر چیدن است نه پرخوری کردن. مصرف وعده‌های غذایی کم به همراه میوه و سبزی زیاد می‌تواند به سالم بودن‌مان کمک کند. اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی و روغن آن وجود دارد و فلاونوییدها که در میوه و سبزی موجود است، می‌تواند از بروز ناراحتی‌های قلبی و انواع سرطان‌ها بکاهد. نیازهای متابولیک انسان با افزایش سن کاهش می‌یابد، پس ضروری است که در دوران سالمندی میزان کالری دریافتی را کاهش ‌دهیم. با مصرف بیشتر سوپ و کمتر دسر می‌توانیم وزن خود را کاهش دهیم و با کمک عادات خوب غذایی از چاق شدن پیشگیری کنیم.

 

3) روابط اجتماعیبهترین راه برای سالم بودن تلاش برای داشتن یک رابطه صمیمی است. پس برای برقراری یک رابطه با فردی که به او علاقه دارید، تلاش کنید.فردی که به او اعتماد دارید و می‌توانید غم و شادی خود را با او شریک شوید.مطالب زیبا و جالب بخوانید و بشنوید. برای هم داستان‌های خنده‌دار تعریف کنید و حداقل یک بار در روز با هم بخندید.

 

4) دعا و مدیتیشنبه محیطی آرام و دوست‌داشتنی بروید. نفس عمیق بکشید و به هیچ‌چیز فکر نکنید.از خودتان راضی باشید.اگر هنوز موفق نشده‌اید بفهمید چرا متولد شده‌اید و روی زمین چه می‌کنید، با افراد دانا صحبت کنید یا قرآن بخوانید. به گروهی از افراد بپیوندید که در رابطه با اعتقاداتشان صحبت می‌کنند. به این ترتیب به اهمیت دعا ونیایش پی خواهید برد.

 

5) رهایی از استرسگرچه داشتن مقداری استرس در زندگی ضروری است اما استرس زیاد و دایمی می‌تواند نابود کننده باشد.همیشه باید حد تعادل را نگه داشت.زندگی مثل یک کیک بزرگ است که حتی اگر چهره‌ای جدید داشته باشد یا مزه‌ای تازه به هر حال شیرین است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

 

6) ترک سیگاراگر دارید سعی می‌کنید تمامی این موارد را رعایت کنید تا در کمال سلامت عمری طولانی داشته باشید، سیگار را هم کنار بگذارید. 24ساعت پس از ترک سیگار، احتمال بروز ناراحتی‌های قلبی عروقی کاهش شدید پیدا می‌کند و بار دیگر که به پزشک مراجعه کنید، متوجه می‌شوید فشارخون، میزان کلسترول و تری‌گلیسیرید در وضعیت طبیعی است. اگر الکل مصرف می‌کنید آن را کنار بگذارید تا انواع سرطان‌ها از شما فاصله بگیرند.وقتی استرس، سیگار و الکل را از خود دور کرده و به ورزش، تغذیه درست ونیایش و روابط اجتماعی روی آورید، مملو از انرژی شده و از زندگی و ساعات عمرتان لذت خواهید برد.



ویدیو : چگونه برای موفقیت مسایل را تغییر دهیم؟