چرا «سنجد» را حرام میکنند؟! : کارگردان سابق سنجد با اظهار تاسف از برنامه «سنجد ...
کارگردان سابق سنجد با اظهار تاسف از برنامه «سنجد خبرنگار» گفت: بروند شخصیت دیگری را طراحی کنند، قحطی شخصیت و ایده و فکر که نیست، چرا شخصیت «سنجد» را حرام میکنند؟ خبرگزاری ایسنا: کارگردان سابق سنجد با اظهار تاسف از برنامه «سنجد خبرنگار» گفت: اشتباه است عروسکی را که برای کوچه و خیابان ساخته شده به استودیو ببرند.
امیر فیضی ضمن بیان اینکه چند قسمت از برنامه «سنجد خبرنگار» را دیده است، عنوان کرد: با دیدن قسمتهایی از این برنامه واقعا افسوس خوردم. عروسکی را که ما برای محیط بیرون ساختیم، به داخل استودیو آوردهاند!
وی افزود: اشتباه است عروسکی که برای کوچه و خیابان و در بین بچهها بودن ساخته شده است را به استودیو ببریم و همان کارکردی را که در محیط بیرون داشته است، از او بخواهیم.
این برنامهساز گله کرد: بروند شخصیت دیگری را طراحی کنند، قحطی شخصیت و ایده و فکر که نیست، چرا شخصیت «سنجد» را حرام میکنند؟
وی یادآور شد: این عروسک برای زمانی ساخته شده است که تلویزیون دو کانال بیشتر نداشت و برنامههای کودک محدود بود و همچنین کودکان سایر نقاط کشور در تلویزیون دیده نمیشدند و قرار بود به واسطهی «سنجد» آنها نیز به نوعی به تلویزیون بیایند. این گونه مسلم است که «سنجد خبرنگار» جواب نمیدهد.
فیضی ادامه داد: یادم است سری اول سنجد که را که پخش کردیم، فقط هشت دقیقه، آن هم جمعه صبحها به روی آنتن میرفت ولی با این حال دیده شد، به خاطر اینکه یک عروسک بعد از مدتها از محیط استودیو خارج شده و به میان بچهها رفته بود حال این موقعیت را از این عروسک گرفتند و او به عنوان یک گوینده، خبر میگوید.
او ضمن بیان اینکه از کاراکترهای عمه و پدربزرگ سنجد در برنامهی «سنجد خبرنگار» به بدترین شکل ممکن استفاده میشود، عنوان کرد: چرا هم شخصیت، هم وقت و انرژی و هم هزینههای شبکه را حرام میکنند؟
این کارگردان گفت: بچههای امروزی هیچ توجهی به «سنجد خبرنگار» نمیکنند، آخر کجای خبر میتواند برای بچهها جذاب باشد؟ خبر برای دنیای بزرگسالی است.
همچنین فیضی معتقد است: ما نان دلمان را میخوریم، وقتی آلودگی زیاد شود و در دلهایمان لکههای سیاه پیدا شود، منفعتهای شخصی را به منفعتهای جمعی ترجیح میدهیم.
ویدیو : چرا «سنجد» را حرام میکنند؟!