هنرمندان به کدام کافی شاپ می روند؟ :   هنرمندان به کدام کافی شاپ می روند؟ هنرمند ...



کدام هنرمندان پزشک هستند , هنرمندان از کدام سمت مغز خود استفاده میکنند , کدام هنرمندان رستوران دارند؟

 

هنرمندان به کدام کافی شاپ می روند؟

هنرمند کسی است که بتواند یک قهوه خوب درست کند در زیر به کافه هایی اشاره می کنیم که توسط هنرمندان ایرانی اداره می شود.

آفتاب: برتولت برشت می گوید: «هنرمند کسی است که بتواند یک قهوه خوب درست کند.» در زیر به کافه هایی اشاره می کنیم که توسط هنرمندان ایرانی اداره می شود.

 

● کافه مشکی

مشکی ما را بی شک به یاد "رضا صادقی" خواننده مشکی پوش می اندازد. بعد از آهنگ «مشکی رنگ عشقه» و تب پیراهن مشکی و پرچم مشکی و کلی چیز مشکی دیگر، کافه مشکی هم لازم بود. این کافی شاپ نبش خیابان «اوستا» (حوالی میدان شیخ بهایی) قرار دارد و صادقی هم معمولا شب ها در آن حضور پیدا می کرد و با هواداران گپ می زد. اینکه از فعل ماضی برای این کافه استفاده می کنیم، دلیل دارد:

 

بلک شاپ مدتی است بسته شده است. اینکه چرا و آیا باز این پاتوق مشکی باز می شود یا نه، سوالی است که بر ما هم مجهول مانده است. به گفته نزدیکان صادقی، قرار است شعبه دوم بلک شاپ هم به زودی در جهانشهر یا عظیمیه کرج (که مشکی پوش آنجا کلی هوادار دارد) افتتاح شود.

 

● کافه خندان

«کافه پاپ» ۱۳۵ متری "حمید خندان" در خیابان شریعتی تهران، یکی از بزرگ ترین و دل بازترین کافی شاپ های تهران است. به گفته حمید خندان خواننده پاپ، کافه «پاپ» با ۱۳۵ متر وسعت، بزرگ ترین کافی شاپ مجوزدار و ثبت شده در تهران بلکه کل ایران است.

 

بهمن سال ۸۵ بود که کافه پاپ در خیابان شریعتی، کنار بیمارستان ایرانمهر کار خودش را آغاز کرد و از همان ابتدا می شد خیلی از چهره های آشنا را در آنجا ملاقات کرد. جدا از خود حمیدخان که معمولا هر روز عصرها در کافه دیده می شود؛ کسانی مثل بروبچه های تیم والیبال هنرمندان (که خود خندان هم عضو فعال این تیم است)، ایرج نوذری، امیر نوری، حسین استیری، مهدی مقدم، پویا امینی، امین زندگانی و خانم ها آرام جعفری، نگار فروزنده، نگین صدق گویا، بهنوش بختیاری و... از پاتوق نشینان ثابت این کافه هستند و اغلب می شود چندتایی از آنها را دید که دور هم جمع شده اند و به گفت و گو مشغولند. وسعت این مکان و هنری بودن جو باعث شده که از کافی شاپ خندان (که خودش هم سابقه بازیگری در یکی–دو کار سینمایی را دارد) به عنوان لوکیشن چند کلیپ موزیک، فیلم های ۹۰ دقیقه ای و حتی سینمایی استفاده شود.

 

● کافه های دوقولوی حمید عسگری

"حمید عسگری" از آن خواننده هاست که شانسش زد و کارش گرفت و در مدت کوتاهی به یکی از پرکارترین های موزیک پاپ مملکت بدل شد، اما موفقیت های سریع عسگری به عالم موسیقی پاپ ختم نشد، موفق شده دو کافی شاپ بزند: یکی در شهرک غرب که اسمش «ناشناس» یا «بی نشان» است و دیگری در گوهردشت کرج قرار دارد و اسمش را گذاشته «راندوو». این یکی از آن جهت یادمان مانده انصافا ا سم قشنگ و بامسمایی است: راندوو در زبان فرانسه، یعنی میعادگاه، محل قرار.

 

● کافه کتاب

"رضا قیصریه" مترجم و نویسنده کتاب کافه نادری هم برای خودش کافه ای تاسیس کرده است و نامش را گذاشته کافه کتاب.

 

● کافه کافی شاپ

«کافی شاب» اسم آلبوم پاپی است با صدای "سعید شجاعی". عنوان آلبوم هم از آهنگی به همین نام گرفته شده است. این کافی شاپ به مدیریت سعید شجاعی در مدت کوتاهی هواداران زیادی جذب کرده است.

 

● کافه تئاتر

یکی از قدیمی ترین ها، «کافه تئاتر» است. کافه تئاتر گویا اولین کافه تریایی بوده که بعد از انقلاب برپا شده است. "محمد صالح علا" آن را تاسیس کرد، اما بعد از مدتی مدیریت آن را به برادرش حسین سپرد. دکوراسیون ساده و البته عجیب آن همه را یاد ۳۰ سال پیش می اندازد. دورانی که با هرچه دم دستت بود باید زندگی می کردی. میزهای کافه تئاتر نیز میزهای مخصوص چرخ خیاطی های کارگاهی است.

 

● کافه مخفی

کافی شاپ دار شدن "بهرام رادان" نیز از طریق رسانه ها به گوش مردم رسید و در اندک زمانی طرفداران رادان را به این کافه که نامش مخفی بود کشاند. اسم این کافه «ویونا» است و در خیابان پاسداران، کوچه دشتستان دهم قرار دارد که البته شایع شده که چندماهی است به جردن نقل مکان کرده است. برخلاف کافه های صالح علا و مستر بلک، در ویونا رنگ های روشن غالب اند و مثلا دیوارها کرم و صورتری و اینها هستند.

 

● کافه فیلم

کافه نشین قهار که همواره وقتش را در کافه شوکا می گذراند، روزی خودش دست به کافه دارشدن زد و کافه فیلم را افتتاح کرد. "علی مصفا" در طبقه بالای «سینما جمهوری» جای دنجی یافت و با همسرش لیلا حاتمی بساط کافه را چید. به گفته مصفا قرار بود در این تریا فیلم نمایش بدهند و نمایش این فیلم ها همراه با جلسات نقد و بررسی باشد و در هر جلسه میهمانان ویژه ای حضور داشته باشند. نام این کافه فیلم «انتراکت» است. البته کافه «آنتراکت» در طبقه فوقانی سینما جمهوری محلی بود که تا قبل از آتش گرفتن سینما پاتوق دنجی برای اهالی سینما محسوب می شد. جایی که می توانستند با فراغ بال نسبی، آثار فاخر سینمای مستند جهان را تماشا و نقد کنند./آفتاب

روزنامه هفت صبح


ویدیو : هنرمندان به کدام کافی شاپ می روند؟