ضد آفتاب چرب برای پوست چرب : استفاده از ضدآفتاب چرب براي پوستهاي چرب موجب ...
استفاده از ضدآفتاب چرب براي پوستهاي چرب موجب افزايش دانههاي سرسياه مي شوداز آنجا که منافذ پوست چرب باز است، استفاده از ضد آفتاب چرب براي افرادي که داراي چنين پوستهايي هستند، موجب بروز جوش و افزايش دانههاي سرسياه ميشود.
دکتر« انصارين » متخصص پوست و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران، با بيان اين مطلب در گفت وگو با ایسنا، گفت: پوست افراد به سه نوع چرب، خشک و مخلوط چرب و خشک تقسيم ميشود.
افرادي که داراي پوستهاي چرب يا خشک هستند بايد از کرمهاي ضد آفتاب مناسب اين پوستها استفاده کنند و افرادي که داراي پوست مخلوط چرب و خشک هستند ابتدا مقدار کمي از کرم مرطوب کننده را در قسمت خشک پوست خود استفاده کرده و سپس، از کرم ضد آفتاب مخصوص پوستهاي چرب موسوم به OIL FREE (بدون چربي) استفاده كنند.
وي همچنين سن و سال افراد را در انتخاب نوع ضد آفتاب آنان دخيل دانسته و گفت: کودکان به جهت لطافت بيشتر پوستشان بايد از کرمهاي مخصوص کودکان استفاده کنند که نوع ايراني آن نيز موجود و قابل قبول است.
دکتر انصارين رنگ پوست را در انتخاب نوع ضد آفتاب و همچنين رنگ آن بي تاثير خواند.وي با بيان اينکه عدد SPF ، بيانگر ميزان حساسيت پوست در برابر آفتاب است، افزود: افرادي که پوستهاي حساس تري در برابر آفتاب دارند بايد از کرمهاي با SPF بالاتر استفاده کنند.
اين متخصص پوست حداقل ميزان SPF را 30 عنوان کرد و افزود: اين مطلب که گفته مي شود به علت تفاوت جغرافياي کشورها و همچنين زاويه تابش نور در آنها ، کرم ضد آفتاب توليد کشورهاي خارجي، مناسب مصرف در ايران نيست، چندان قابل قبول نميباشد. کرمهاي ايراني که به تصويب وزارت بهداشت رسيدهاند، مورد قبول هستند. همچنين هر کرم خارجي، با کيفيتتر از کرمهاي ايراني نيست، اما برخي از کرمهاي خارجي به دليل پيشرفته بودن لابراتوارهاي ساخت، احتمالا از کيفيت بالاتري برخوردارند و افراد با توجه به ميزان حساسيتهاي پوستشان و همچنين قدرت اقتصادي خود مي توانند کرم مناسب پوست خود را انتخاب كنند.
وي درادامه، نوع فيزيکي ضد آفتاب را بهتر از نوع شيميايي آن عنوان و تصريح کرد: در نوع شيميايي، کرمهاي ضد آفتاب، نورآفتاب جذب مي شود و لذا ممکن است حرارت ايجاد شده براي پوست مشکل ساز شود، اما در نوع فيزيکي اشعه آفتاب انعکاس مييابد.
دکتر انصارين ادامه داد: کرم ضد آفتاب بايد از نيم ساعت قبل از ورود به آفتاب، استفاده شود و همچنين هر دو ساعت يک بار تجديد شود.وي ميزان کرم مصرفي در هر بار را به اندازه يک نوک انگشت يا حدود 2 گرم عنوان کرد و افزود: استفاده از کرم ضد آفتاب از ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر که شدت آفتاب زياد است الزامي است.
دکترانصارين در خصوص عوارض استفاده نکردن از کرم ضد آفتاب گفت: اين امر مي تواند منجر به خشکي و چروک پوست، ايجاد کک و مک و يا حداقل افزايش لکهاي صورت شود. همچنين در افرادي که زياد در معرض آفتاب هستند مانند کارگران، چوپانان، کشاورزان و ملوانان ممکن است صدمات ناشي از قرار گرفتن در نور مستقيم آفتاب منجر به ايجاد سرطان پوست شود.
niksite.com
ویدیو : ضد آفتاب چرب برای پوست چرب