ایجاد مراکز ترک اعتیاد کودک و نوجوان/ وضعیت شیوع اعتیاد : معاون پیشگیری و درمان ...
محسن روشنپژوه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته طی توافقی که با ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شد، گفت: مراکز ویژه کودکان و نوجوانان به منظور ترک اعتیاد در استان سیستان و بلوچستان در سال ۹۳ راهاندازی شد که در احداث این مرکز، شورای هماهنگی استان و همچنین دانشگاه علوم پزشکی به بهزیستی و ستاد کمک کردند.
به گفته وی، این مرکز به صورت آزمایشی راهاندازی شده و قرار است بر اساس نیاز استانها، چندین مرکز دیگر نیز در مناطق مختلف کشور راهاندازی شود.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی تاکید کرد: قرار بود بخشی از اعتبارات راهاندازی مرکز ترک اعتیاد کودک و نوجوان را ستاد مبارزه با مواد مخدر پرداخت کند و بخشی را نیز بهزیستی، اما با گذشت چند ماه، ستاد هنوز سهم خود را پرداخت نکرده، اما بهزیستی با سهم خود نسبت به ایجاد آن اقدام کرده است.
روشنپژوه با اشاره به اینکه امیدواریم در سال جاری همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در این خصوص بیشتر شود، گفت: استان سیستان و بلوچستان به دلیل وضعیت و شرایط خاص منطقه، به عنوان استان پایلوت انتخاب شد که یک مرکز ویژه دختران و یک مرکز نیز ویژه ترک اعتیاد پسران راهاندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه آخرین مرجع آمار اعتیاد، گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر مربوط به سال ۹۰ است، گفت: بر اساس آن، استانها به سه دسته پرشیوع، کم شیوع و متوسط تقسیم شدهاند که بر اساس آنها، برنامهریزیهای لازم برای ترک اعتیاد و درمان معتادان انجام میشود.
به گفته معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی، در این دستهبندی استانهایی مانند لرستان و قزوین جزو استانهای کم شیوع و استانهایی مانند کرمان و خوزستان نیز پرشیوع اعلام شدهاند.
اخبار اجتماعی - مهر
ویدیو : ایجاد مراکز ترک اعتیاد کودک و نوجوان/ وضعیت شیوع اعتیاد