اگر فرمانداري شرايط سخت تاكسيداران... : شكيب در گفتوگو با ايلنا: اگر ...
شكيب در گفتوگو با ايلنا:
اگر فرمانداري شرايط سخت تاكسيداران را تضمين كند در نرخ تاكسي تجديدنظر ميكنيم
شهرداري در سال 88، 240 ميليارد تومان براي اتوبوسراني هزينه كرده و 20 ميليارد تومان از اين رقم از طريق بليطهاي 20 توماني شهروندان تامين شده است و 220 تومان مابقي به طور غيرمستقيم از مردم گرفته ميشود.
ایلنا: رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران گفت: اگر فرمانداري تضمين ميدهد كه اوضاع مالي برخي از رانندههاي تاكسي بحراني نشود، شوراي شهر باز هم در نرخ تاكسيها تجديدنظر كرده و افزايش نرخ اعمال نميكند.
حمزه شكيب در گفتوگو با خبرنگار ايلنا در پاسخ به اين سئوال كه آيا با مخالفت فرمانداري و استانداري تهران با افزايش نرخ وسايل حملونقل عمومي نرخهاي جديد از فروردين ماه اعمال ميشود يا نه، تاكيد كرد: افزايش اعمال شده بر روي نرخ خطوط اتوبوسراني و تاكسيراني بر اساس منافع تاكسيران ها و مسافران افزايش متعادلي را داشته است.
او با اشاره به انجام كارهاي مطالعاتي و كارشناسي پيرامون افزايش نرخها افزود: بر اساس قوانين و مقررات موجود تعيين نرخ كرايههاي حملونقل عمومي بر عهده شورا است و كارهاي كارشناسي آن توسط كميسيون عمران انجام ميشود.
شكيب ادامه داد: كميسيون عمران شوراي شهر تهران نزديك به هفت سال است كه كار نرخگذاري را انجام ميدهد و با داشتن ثبت اطلاعات مناسب، نرخگذاري را متناسب با يمزان تورم و افزايش حقوق بهرهوران انجام داده است.
او با اعلام اينكه نرخ بليتهاي اتوبوس چندين سال بدون تغيير مانده بود گفت: با توجه به اينكه با راهاندازي خطوط تندرو، چند خط تبديل به يك خط شده و بليتهاي اتوبوس نيز حذف شده بود، يك تغيير شكلي بر نحوه دريافت بليتهاي اتوبوس شهر تهران داده شد.
به گفته رئيس كميسيون عمران شوراي شهر تهران پيشنهاد شهرداري براي افزايش نرخهاي تاكسي 75 درصد بوده و در پيشنهاد شهرداري تنها منافع راننده تاكسي مد نظر بوده اما شوراي شهر تهران نرخها را بر اساس تقسيم مشكلات مردم و رانندههاي تاكسي و با افزايش كمتر از 15 درصد تعيين كرده است.
او ادامه داد : اگر فرمانداري تهران تضمين ميكند كه وضعيت زندگي و امرار معاش راننده هاي تاكسي با افزايش نيافتن نرخ هاي تاكسي بحراني نمي شود، شوراي شهر تهران مصوبه مربوط به افزايش نرخ هاي تاكسي را پس ميگيرد و مجدد در نرخ تاكسيهاي مربوط به سال آينده تجديدنظر كند.
شكيب به لزوم شفاف حرف زدن با مردم اشاره كرد و گفت: شهرداري در سال 88، 240 ميليارد تومان براي اتوبوسراني هزينه كرده و 20 ميليارد تومان از اين رقم از طريق بليطهاي 20 توماني شهروندان تامين شده است و 220 تومان مابقي به طور غيرمستقيم از مردم گرفته ميشود.
به اعتقاد شكيب بهتر است اين پول مانند اتوبوسهاي شركت خصوصي به طور مستقيم از مردم اخذ شود نه اينكه اين پولها از راه تراكم فروشي،تامين شود.
به گفته شكيب، دولت بايد از شهرداري تهران بخواهد كه مردم به طور مستقيم پول كرايه را بدهند نه به طور غيرمستقيم.
ویدیو : اگر فرمانداري شرايط سخت تاكسيداران...