یك دفعه دست در كیسه می كنیم و سریال درمی آوریم : همیشه بحث افراط و تفریط در ...



دانلود سریال , سریال آسپرین , دانلود سریال کره ای

همیشه بحث افراط و تفریط در برنامه سازی تلویزیون مطرح بوده و هست و مثل اینكه تلویزیون امسال بلاتكلیف تر شده است.

این منتقد درباره ی كلیت سریال های تلویزیون امسال افزود: گاهی تلویزیون در سریال سازی هایش، تركیببی می چیند كه انگار بلاتكلیف است؛ به عنوان مثال در یك سال از میان چهار سریال، سه تای آن ها كمدی هستند و برعكس مثل سال گذشته سه تا از سریال ها موضوع ماورایی دارند كه این اصلا خوب نیست.

وی خاطرنشان كرد: سریال های تلویزیون استراتژی مشخصی ندارند و معلوم نیست می خواهند چه كار كنند؛ آیا قرار است مردم را بعد افطار شاد كنند و یا اینكه گریه آن ها دربیاورند و یا قصد دارند پندآموز و اخلاق گرا باشند.

*** یك دفعه دست در كیسه می كنیم و سریال درمی آوریم

همچنین او با تاكید بر اینكه سریال سازی ما بی هدف است، اظهار كرد: آنچه كه در تلویزیون مهم محسوب می شود، استراتژی است؛ اگر به شكل عامدانه سریال كمدی نداشته باشیم و یا بر عكس چندین سریال ماورایی ساخته شود، خوب است ولی مشكل اینجاست كه سریال سازی های ما بی هدف هستند؛ به طوری كه یك دفعه دست در كیسه می كنیم و به عنوان مثال چندین سریال درمی آوریم در حالی كه این كار اشتباه است و سریال سازی بدون برنامه ریزی نمی تواند نتیجه ی خوبی بدهد.

*** «خداحافط بچه» آبرومندتر است

كثیریان در ادامه ی گفت وگوی خود از میان سریال های ماه رمضان امسال، «خداحافظ بچه» را آبرومندتر دانست و افزود: به نظرم این سریال از مابقی سریال ها جذاب تر است؛ چرا كه هم خوش ساخت است و هم موضوع آن نسبت به ماه رمضان سال های گذشته ساده تر و جذاب تر است، به همین دلیل امسال توانسته از سایر سریال ها قوی تر باشد اما ایده آل نیست ولی نسبت به دیگر سریال ها آبرومندتر است.

وی در عین حال گفت: سریال «خداحافظ بچه» كار شاخصی نیست ولی قابل قبول تر از بقیه سریال هاست.

این منتقد درباره دیگر سریال های ماه رمضان امسال اینگونه اظهارنظر كرد: سریال های «راز پنهان» شبكه یك و «چمدان» شبكه دو را فقط قسمت اول آن ها را تماشا كردم و به دلیل اینكه نتوانستند مرا راضی كنند، جذابیتی نداشتند تا آن ها را دنبال كنم. به عقیده ی من قصه یك سریال همیشه در اولویت است و اگر نتواند در همان قسمت اول، قلاب را به سوی مخاطب بیندازد و او را جذب كند و بیننده را درگیر خود كند، موفق نمی شود.

او اضافه كرد: معیار شخصی من درباره ی سریال ها این است كه برایم مهم است كه قصه در قسمت اول بتواند خودش را نشان دهد؛ چرا كه به هر حال با تماشای ۴۰ ـ ۵۰ دقیقه از یك اثر می توان تشخیص داد كه چند مرده حلاج است و معمولا هم اشتباه نمی شود؛ چرا كه قسمت اول هم جزیی از كار است.

*** سریال های ماه رمضان مَن درآوردی هستند

كثیریان در پاسخ به اینكه نبود سریال های ماورایی را در ماه رمضان امسال چطور می بینید؟ خاطرنشان كرد: نظرم این است كه سریال های ماورایی به جهت اینكه می خواهند فضای ماه رمضان را تشدید كنند، من در آوردی هستند و خیلی از آن ها مبنای علمی ندارند و فقط یك بهشت و جهنمی می سازند و به عنوان مثال یك روح می سازند كه سوار تاكسی می شود ولی در كل ماورایی بودن هم یك جنس از كار بود و ممكن است برخی ها دوست داشته باشند.

وی با اعتقاد بر اینكه درست نیست كه یك دفعه چندین سریال یك شكل ساخته شود توضیح داد: به نظر من اصلا درست نیست كه یك دفعه پنج تا سریال یك شكل را پخش كنیم و یا بر عكس آن ها قطع كنیم، سریال های ماورایی هم می توانست در كنار دیگر كارها باشد.

*** ماه رمضان سال گذشته هم اوضاع سریال ها خوب نبود

او در ادامه با بیان اینكه ماه رمضان سال گذشته اوضاع سریال ها خوب نبود، افزود: استانداردهای لازم برای پخش سریال ها رعایت نمی شود؛ از جمله سریال های خوب ماه رمضان را می توان «میوه ممنوعه»، «صاحبدلان» و ... دانست و مابقی از جمله سریال های متوسط رو به پایین بودند. به نظر من اوضاع سریال های ماه رمضان سال گذشته بد بود و امسال هم همین طور است، اما نسبت به سال گذشته كمی بهتر است.

این منتقد در پایان صحبت هایش با اشاره به عجله و شتابی كه در ساخت سریال های مناسبتی ماه رمضان حاكم است، به ایسنا گفت: هر سال شتاب و عجله در تولید سریال های ماه رمضانی را به همراه داریم و هیچ برنامه ریزی جهت ساخت آن ها انجام نمی دهیم و فقط قصد داریم آنتن ماه رمضان را پر كنیم و این خیلی بد است كه اصلا زمان كافی صرف ساخت سریال هایمان نمی كنیم.... / خبرگزارى ایسنا 

 


ویدیو : یك دفعه دست در كیسه می كنیم و سریال درمی آوریم