رقابت مثلث مدعیان برای صندلی ریاست گوش شکستهها : رقابت مثلث مدعیان برای صندلی ...
رقابت مثلث مدعیان برای صندلی ریاست گوش شکستهها
ثبت نام از داوطلبان حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی با نام نویسی 13 کاندیدا به پایان رسید.به گزارش فارس، نامنویسی از داوطلبان حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی در حالی به پایان رسید که در پایان مهلت 10 روزه ثبتنام 13 نفر اقدام به نام نویسی کردند که در این بین بسیاری از نفرات ثبت نام کننده از همین حالا شانسی برای رسیدن به صندلی ریاست ندارند و میتوان گفت مثلث مدعیان در 3 نفر خلاصه میشود.
محمدرضا یزدانیخرم رئیس سابق فدراسیون کشتی، امیررضا خادم رئیس اسبق فدراسیون کشتی و قهرمان جهان و دارنده 2 مدال برنز المپیک و حسن رنگرز نایب رئیس فعلی فدراسیون کشتی و قهرمان اسبق کشتی فرنگی جهان را میتوان از نفرات اصلی برای رقابت در انتخابات فدراسیون کشتی دانست.
هر چند که نفراتی مانند عسگری محمدیان دارنده 2 مدال نقره جهان، حجت الله خطیب سرپرست فعلی فدراسیون کشتی، عباس جدیدی نایب قهرمان المپیک، محمدرضا توپچی از دیگر چهرههای شاخص ثبت نام کننده هستند، اما به عقیده کارشناسان شانسی برای رسیدن به صندلی ریاست نخواهند داشت.
* برگزاری انتخابات در هالهای از ابهام
در حال حاضر موضوع و سوال اصلی این است که آیا اصلاً قرار است انتخابات برگزار شود، آن هم در حالی که تنها حدود 2 ماه از عمر دولت باقی مانده است، یا اینکه وزارت ورزش و جوانان برای کم کردن حجم انتقادات به مسئولان فدراسیون کشتی اقدام به ابطال ثبت نام قبلی و نامنویسی جدید کرده است.
* خطیب کمشانستر از همیشه
به هر حال ثبت نام جدید نشان میدهد که وزیر ورزش و جوانان از عملکرد سرپرست فعلی فدراسیون رضایت ندارد و همین موضوع شانس خطیب را برای رسیدن به سکان هدایت فدراسیون گوششکستهها کمتر از همیشه خواهد کرد.
از طرفی علاوه بر بدهیهای میلیاردی فدراسیون کشتی با حاشیههای فراوانی که در دوران سرپرستی وی در کشتی بوجود آمد عملاً میتوان گفت خطیب شانسی برای ادامه کار نخواهد داشت، همانگونه که بسیاری از گوششکستههای باتجربه به وی توصیه کنارهگیری کردهاند.
* رئیس سابق در اندیشه بازگشت و تکمیل کارنامه موفقش
محمدرضا یزدانیخرم، رئیس سابق فدراسیون کشتی که بسیاری از کارشناسان موفقیت کشتی در المپیک لندن را مرهون زحمات و برنامهریزیهای وی میدانند از کسانی بود که در دوره گذشته هم ثبت نام کرد، اما با واکنش وزارت ورزش مبنی بر دو شغله بودن و بازنشسته بودن مواجه شد؛ در این دوره هم ثبت نام کرد.
با توجه به اینکه بسیاری از روسای فعلی هیئتهای استانی از منتخبان وی هستند در صورت برگزاری انتخابات یزدانیخرم شانس بالایی برای رسیدن به صندلی ریاست دارد البته این موضوع هم منوط به اجازه وزارت ورزش برای حضور وی در انتخابات است.
* خادم بدنبال تکرار موفقیتهای قبلی
امیررضا خادم، رئیس اسبق فدراسیون کشتی که در زمان قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی 1998 تهران مدیر تیمهای ملی کشتی و در زمان قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی 2002 تهران رئیس فدراسیون کشتی بود نیز مانند دوره قبلی ثبت نام در این دوره نیز نامنویسی کرده است.
حضور خادم نیز با استقبال جامعه کشتی روبه رو شد و بسیاری بازگشت او را بازگشت به دوران موفق گذشته دانستند.
* رنگرز و بلوغ مدیریتی
حسن رنگرز، نایب رئیس فعلی فدراسیون کشتی نیز یک ضلع دیگر از مدعیان این مثلث است. وی که در دوره قبل ثبت نام نیز نامنویسی کرد گفته میشود پیش از حضور در انتخابات جلسهای را با وزیر ورزش در وزارتخانه داشته است و با اجازه عباسی ورود کرده است.
حالا دیگر رنگرز جوان بیتجربه 19 ماه گذشته نیست و با پشت سر گذاشتن حواشی فراوان در سمت نایب رئیسی فدراسیون کشتی آبدیده و به مدیری باتجربه تبدیل شده است. شاید حالا دیگر جامعه کشتی به وی دیگر به چشم یک جوان بیتجربه نگاه نمیکند و حتی انتظار اداره فدراسیون گوش شکستهها از وی انتظار بالایی نباشد.
* سایر مدعیان کمشانستر از همیشه
همواره و در هر انتخاباتی تعدادی هم به عنوان احساس تکلیف یا خدمت پا پیش میگذارند در حالیکه شاید بتوان گفت که این بازی، بازی آنها نیست و شانسی برای پیروزی در این انتخابات نخواهند داشت.
در هر صورت مانند انتخابات گذشته باید دید که کدامیک از این نفرات تحت حمایت وزارت ورزش و شخص وزیر هستند تا شانس بیشتری برای رسیدن به صندلی ریاست داشته باشند.
از طرف دیگر بسیاری از اهالی کشتی بر این باورند که با توجه به شرایط فعلی و نزدیک شدن به پایان دولت دهم و جابه جایی در رأس ورزش کشور بهتر است انتخابات این فدراسیون مهم در دولت بعدی برگزار شود تا دیگر شاهد اختلاف نظر و سلیقه بین رئیس فدراسیون و وزیر ورزش نباشیم./فارس
ویدیو : رقابت مثلث مدعیان برای صندلی ریاست گوش شکستهها