راهاندازی دانشكدههای تكجنسیتی و دورههای کارشناسی ارشد در دانشگاه فنیحرفهای :
مشاور دانشگاه فنیوحرفهای خبر داد:
راهاندازی دانشكدههای تكجنسیتی و دورههای کارشناسی ارشد در دانشگاه فنیحرفهای
مشاور رییس دانشگاه فنیوحرفهای کشور، گفت: سرانه دانشجویان دانشگاههای کشور یک میلیون و 700 هزار تومان است در حالیکه سرانه هر دانشجوی فنی و حرفهای 700 هزار تومان است.
ایسنا: میر علیاکبر قادری در حاشیه اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری پسران دانشکدههای فنی و حرفهای کشور، افزود: همه ساله جشنوارههای فرهنگی هنری در بین سراسر دانشجویان فنی و حرفهای کشور با هدف تقویت باورهای دینی، توسعه بینش سیاسی، آشنایی با زندگانی ائمه اطهار(ع) برگزار میکنیم.
وی با بیان اینکه همه ساله این جشنواره به صورت تفکیک بین دختران و پسران برگزار میشود، اضافه کرد: امسال همچنین کنگره 1343 شهید دانشگاه فنی و حرفهای در باغ موزه ملی تهران برگزار شد.
مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: امسال 7 هزار دانشجو از سراسر کشور در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق غرب و جنوب اعزام شدند.
وی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان در بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در تهران غرفهای برای بخش دانشگاه در نظر گرفته شده است.
مشاور رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه ماموریت ما تربیت تکنسین ماهر برای بخش صنعت و نیازهای کشور است، عنوان کرد: به دنبال راهاندازی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه هستیم.
وی در این رابطه افزود: در کل کشور 170 دانشکده و 220 هزار دانشجو در 53 رشته کاردانی و 6 رشته کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.
قادری از پذیرش 65 هزار دانشجو دختر و پسر در سال تحصیلی جدید خبر داد و یادآور شد: شعار ما این است که دانشگاه ما متفاوت از دانشگاههای دیگر باشد، بنابراین به راهاندازی دانشکدههای تک جنسیتی اقدام کردهایم.
مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: دانشجویان این دانشگاه که در رشتههای فنی از جمله تراشکاری، الکترونیک، الکتروتکنیک و ساختمان فارغالتحصیل میشوند هیچگاه بیکار نمیمانند و همگی جذب بازار کار میشوند، اما اکثر فارغالتحصیلان بیکار ما در رشتههای عمومی هستند که برای اشتغال آنها نیز قراردادی با وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی منعقد کردیم تا آنها با ارئه طرحهایی، تعاونی تشکیل و به کار مشغول شوند.
قادری اعتبارات دانشگاه فنی و حرفهای پسران کشور را 300 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: سرانه هر دانشجوی فنی و حرفهای 700 هزار تومان است در حالیکه سرانه دانشجویان دیگر دانشگاهها یک میلیون و 700 هزار تومان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در دانشکدههای فنی و حرفهای کشور 1300 کارگاه آموزشی فعال است که این موضوع در خاورمیانه کمنظیر است./ایسنا
ویدیو : راهاندازی دانشكدههای تكجنسیتی و دورههای کارشناسی ارشد در دانشگاه فنیحرفهای