راهپیمایی 9دی برگزار نمی شود/ نامگذاری 31 خیابان به نام 9 دی : به گزارش فارس ...
به گزارش فارس نشست خبری اصغر آبخضر، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امروز در محل این شورا برگزار شد. وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینكه حماسه 9 دی تقابل جدی با جنگ نرم بود، گفت: در این روز مردم در برابر استكبار جهانی كه مقابل آرمانهای امام(ره)، شهدا و دستاوردهای انقلاب به میدان آمده بود، به تقابل پرداختند كه در رسانههای مختلف به این موضوع پرداخته شد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9دی با بیان اینكه حماسه ماندگار 9 دی، بینظیرترین حركت مردمی تاریخ انقلاب اسلامی در حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمانهای انقلاب بود، گفت: در این روز، فصلی جدید از بصیرت، هوشیاری، دشمنشناسی و غیرت دینی و انقلابی در صحیفه تاریخ مبارزات مردم مسلمان ایران رقم خورد.
وی با بیان اینكه روز 9دی 1388 را حركت عظیم و فوقالعاده مردم، در تاریخ ماندگار كرد، تصریح كرد: آنچه در حماسه ماندگار 9 دی رخ داد، برخاسته از حركتی ایمانی و خدایی بود كه به هیچ وجه با اراده انسانی انجام شدنی نیست.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: این همان نكتهای است كه مقام معظم رهبری بارها در بیانات خود به آن تاكید كردهاند و فرمودند كه در 9 دی دست اراده الهی دیده شد و گرنه این كاری نیست كه با اراده امثال ما انجام گیرد؛ این دست قدرت الهی است؛ این چیزها دست من و امثال من نیست.
وی تصریح كرد: جریان فتنه، بعد از انتخابات ریاست جمهوری تلاش داشت تا از اردوكشیهای خیابانی به عنوان اهرم فشاری برای حذف نظام اسلامی یا وادار كردن آن به پذیرش فرآیند استحاله و كشیدن خط بطلان بر جمهوریت و اسلامیت نظام استفاده كند.
آب خضر، ادامه داد: جریان فتنه پس از مدتی، به این نتیجه رسید كه دروغ بزرگ تقلب، بیش از آنچه بوده، پتانسیل و ظرفیت به خیابان كشاندن بدنه اجتماعی را ندارد، لذا از میانه راه با تعریف مفاهیم جدید و متوسل شدن به آئینها و مراسم انقلاب، سعی داشت به هر نحو ممكن، جریان رو به زوال فتنه را زنده نگه دارد.
وی با اشاره به دلایل انتخاب آیینهای ملی و مذهبی برای اغتشاش آفرینی، گفت: حضور خیابانی در آیینهای ملی و مذهبی نیاز به مجوز قانونی نداشت و از طرف دیگر در چنین روزهایی به دلیل حساسیت رسانهها و افكار عمومی امكان دیده شدن اعتراضات و ا غتشاشات افزایش مییافت.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اضافه كرد: سوءاستفاده و اغتشاش در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه كه محل اجتماع مسلمین است، حمله به سیاستهای آرمانی انقلاب اسلامی در روز قدس، ایجاد آشوب در روز 13 آبان، ایجاد اغتشاش در روز 16 آذر و آخرین مورد آن شكستن حرمت ایام عزاداری ابا عبدالله (علیهالسلام) را باید در راستای اهداف فتنهگران قلمداد كرد.
وی با اشاره به عاشورای سال گذشته، اظهار داشت: برگزاری مراسم عزاداری در تكیهها، حسینیهها و مساجد موجب شد تا از ساعات اولیه صبح عاشورا، برخی باقیماندههای جریان فتنه از فرصت استفاده كنند و با حضور در خیابانها با زدن كف و سوت و ضرب و جرح عزاداران و نمازگزاران روز عاشورای حسینی، مساجد را آتش زنند.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی، فاجعه توهین به عاشورا را در طول تاریخ بیسابقه دانست و تصریح كرد: نتیجه، برملا شدن ماهیت شوم و ضد دین جریان فتنه بود و بیشتر از گذشته آنها را در سراشیبی سقوط قرار داد و موجب بیزاری مردم از آنها شد.
وی با اشاره به اینكه حماسه 9 دی را هیچ یك از مسئولان و سازمانها پیش بینی نمیكردند، گفت: جوشش عجیب مردم كه در 30 سال گذشته كمتر دیده شده بود و برای همیشه به حیات سیاسی فتنهگران در افكار عمومی ملت پایان داد.
آب خضر در ادامه به بیان ویژگیهای حماسه 9 دی پرداخت و اظهارداشت: مهمترین پیام حماسه ماندگار 9 دی، تجدید بیعت دوباره با حضرت آیتالله خامنهای و تمركز شعارهای مردم در حمایت از ولایت بود.
وی افزود: مردم نشان دادند، در آستانه ورود به 32 سالگی انقلاب اسلامی، همچنان به نظام و انقلاب وفادارند و بر سر آرمانها و ارزشهای خویش ایستادهاند و هنگامی كه احساس كنند حادثهای نظام و كشور را تهدید میكند همه در یك جبهه واحد قرار میگیرند و به مقابله با آن تهدید میپردازند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینكه فتنهگران تا 9 دی، تسلیم رای مردم و قانون نشده بودند، تصریح كرد: فتنهگران با هدف ضربه زدن به انقلاب، از هر فرصتی برای ایجاد بینظمی، آشوب و اغتشاش استفاده میكردند، اما در 9 دی مردم خشم و نفرت خود را نشان دادند و خواستار برخورد جدی با فتنهگران شدند.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9دی اضافه كرد: فتنه پس از انتخابات سال 88 به گونهای پیش رفت كه به روشنی دست استكبار جهانی و عوامل داخلی، در دامن زدن به التهابها و اغتشاش آفرینیها دیده میشد.
وی تصریح كرد: یكی از اصلیترین شعارهای مردم شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و پایبندی مردم به آرامانهای انقلاب بود و در این روز، مردم دست رد بر سینه كسانی زدند كه پیش از این موضوع جمهوری ایرانی را طرح كرده بودند.
آب خضر با اشاره به اینكه نسل اول و دوم و سوم همه با هم در راهپیمایی 9دی آمده بودند، اظهار داشت: پیام آنها این بود كه همه نسلها با انقلاب گره خورده و پیوند ناگسستنی با آن دارند، حضور گسترده و میلیونی مردم در راهپیمایی این نظریه را اثبات كرد كه به رغم برخی ریزشها، انقلاب با رویشهای بسیاری روبروست.
وی با بیان اینكه 9دی به صحنه تجلی بصیرت و دشمنشناسی مردم تبدیل شد، گفت: یك بار دیگر به جهانیان ثابت شد ملت ایران قدرت خاموش كردن هر فتنهای را دارد و تحلیلهای اشتباه دشمنان نقش بر آب شد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9دی در ادامه سخنان خود تصریح كرد: شعارهای خودجوشی كه توسط مردم در روز 9دی سر داده شد، نشان داد مردم كشور تحلیلگر هستند و به مسائل سیاسی به خوبی واقفند و در این راستا حتی از نخبگان جامعه هم شعور سیاسی بالاتری دارند.
وی در ادامه با بیان اینكه برای پاسداشت حماسه 9 دی، هیچگونه حركت میدانی و راهپیمایی نداریم، گفت: نیازی به راهپیمایی نیست و اگر مردم احساس كنند دشمن دست طمع به ارزشهای انقلاب دارد در صحنه حضور خواهند داشت.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: آنچه در برنامههای امسال پیش بینی شده، فعالیتهای تحلیلی و تبیینی است و بصیرت افزایی نسل جوان است كه رهبری نیز در فرمایشات خود بیش از 73 بار به موضوع فتنه اشاره كرده اند.
وی با اشاره به اینكه برنامههای پاسداشت حماسه 9 دی از 2 الی 3 روز قبل شروع شده، گفت: نواخته شدن زنگ بصیرت در مدارس سراسر كشور، نامگذاری 31 خیابان به نام 9 دی در مراكز استانها، اعزام سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته به سراسر كشور، رونمایی و توزیع نرم افزار تخصصی چند رسانهای «روز بصیرت» در مدارس سراسر كشور، رونمایی از پنج عنوان كتاب با موضوع فتنه و تولید و اجرای نمایش «كلید» در حوزه هنری، از جمله برنامههای پاسداشت این روز است.
*ثبت جهانی 9 دی در حال پیگیری است
آب خضر در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس، در خصوص ثبت جهانی روز 9 دی با توجه به حضور 4.5 میلیون تهرانی در آن، با اعلام پیگیری این موضوع، اظهار داشت: سال قبل به این امر اقدام شده ولی اطلاع دقیقی از ثبت آن در دست نیست.
وی در پاسخ به سئوال دیگری، درباره دلیل عدم برگزاری راهپیمایی در این روز علی رغم انتظاری كه مردم و رسانهها داشتند، گفت: شرایط فعلی اقتضا نمیكند كه راهپیمایی داشته باشیم و با توجه به اینكه یك ماه دیگر سالگرد 22 بهمن است، مردم بغض و كینه خود را در این روز خالی خواهند كرد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9دی، افزود: علی رغم این هر وقت نیاز باشد این كار را انجام میدهیم.../فارس
ویدیو : راهپیمایی 9دی برگزار نمی شود/ نامگذاری 31 خیابان به نام 9 دی