بیماری عصبی، حكم نجات قاتل را امضا كرد : قاتل در جلسه محاكمه گفت: به قدری ...
قاتل در جلسه محاكمه گفت: به قدری تحت فشارهای روانی بودم كه مدتی در بیمارستان بستری شدم تا اینكه موفق به جلب رضایت شدم؛ از دادگاه خواستار رأفت اسلامی هستم.
قاتل در جلسه محاكمه گفت: به قدری تحت فشارهای روانی بودم كه مدتی در بیمارستان بستری شدم تا اینكه موفق به جلب رضایت شدم؛ از دادگاه خواستار رأفت اسلامی هستم.
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، روز ۱۷ شهریور ۸۴، مأموران كلانتری ۱۲۷ نارمك، از فقدان مشكوك یك زن از طریق همسایه های وی باخبر شدند كه برای اطلاع از جزئیات موضوع به خانه وی رفتند.
مأموران كلانتری با حضور در محل، به همراه مأموران آتش نشانی وارد خانه زن جوان به نام معصومه شدند و بعد از ورود به اتاق خواب وی، جسد وی را در حالی كه با سیم تلفن به قتل رسیده بود، كشف كردند.
مأموران اورژانس در محل حادثه حاضر شدند و معلوم شد كه معصومه حدود ۳ روز قبل، به قتل رسیده است.
تحقیقات برای شناسایی عامل این قتل آغاز شد و حدود ۲۰ مظنون در رابطه با قتل معصومه كه بعد از طلاق از شوهرش، به تنهایی زندگی می كرد، دستگیر شدند.
سرانجام، با اظهارات همسایه های مقتول و شناسایی مخاطبان تلفن همراه وی، مرد جوانی به نام سامی دستگیر و به ارتكاب قتل وی اعتراف كرد.
قرار مجرمیت سامی از سوی دادسرای جنایی تهران صادر و پرونده وی برای رسیدگی به دادگاه كیفری استان تهران ارجاع شد.
جلسه رسیدگی به این پرونده در تاریخ ۱۹ اردیبهشت امسال، در شعبه ۱۱۳ دادگاه كیفری استان تهران و به ریاست قاضی محمدسلطان همت یار برگزار شد.
ذبیح زاده، نماینده دادستان، كیفرخواست صادره را این گونه قرائت كرد: سامی، ۳۲ ساله، متهم به مباشرت در قتل عمدی، سرقت اموال مقتول و رابطه نامشروع است كه با توجه به مدارك موجود در پرونده مانند، شكایت اولیای دم، گزارش مرجع انتظامی، نظریه پزشكی قانونی و اعترافات متهم بزه انتسابی به وی، محرز است و تقاضای مجازات وی را دارم.
بعد از قرائت كیفرخواست توسط نماینده دادستان، اولیای دم در جایگاه قرار گرفتند و تقاضای خود را قصاص متهم عنوان كردند.
در ادامه جلسه، سامی، (متهم به قتل) در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینكه هیچ یك از اتهامات را قبول ندارم، گفت: شب حادثه مقابل خانه مقتول رفتم ولی او در را باز نكرد، من هم به آژانس رفتم و با همكارم شام خوردیم و صبح زود یك محموله سیمان را به مقصد عسلویه بردم.
روز حادثه، برای دریافت طلبی كه از مقتول داشتم به خانه او رفتم ولی او به من چك داد كه من قبول نكردم. به همین خاطر مقداری از طلاهای او را به زور گرفتم و خارج شدم.
وی با بیان اینكه اظهارات و اعترافات قبلی خود را قبول ندارم، گفت: راننده آژانس بودم و از سال ۸۱ او را می شناختم. تا سال ۸۳ از تهران خارج شدم ولی وقتی برگشتم دوباره با او رابطه برقرار كردم. او برای تعمیر خانه اش یك میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از من پول گرفت ولی برای برگرداندن آن همیشه بهانه می آورد.
مادر مقتول در پاسخ به این اظهارات متهم گفت: دختر من از نظر مالی مشكلی نداشت و در زمان قتل، حدود ۲۰ میلیون تومان پول در حساب بانكی او بود.
قاضی خطاب به متهم گفت: طلاهای مكشوفه نشان می داد كه آنها بر اثر فشار وارده كج شده است و بیانگر سرقت با زور بوده است.
متهم در حالی كه اظهارات خود در دادگاه مبنی بر اینكه طلاها را به زور از مقتول گرفته است، تكذیب می كرد، گفت: من طلاها را از روی میز برداشتم.
قاضی به اظهارات و اعترافات متهم در پرونده اشاره كرد و گفت: در تحقیقات مدعی شدی كه شب حادثه مقابل خانه مقتول رفتن كه در را باز نكرده و مجبور شدی از تلفن عمومی با او تماس بگیری.
مقتول با بیان اینكه مهمان دارد از تو می خواهد ساعتی بعد به خانه بروی. ساعتی بعد وارد خانه وی شدی و بعد از شام او را داخل اتاقش با سیم تلفن به قتل رساندی.
متهم در پاسخ به اظهارات قاضی گفت: اظهارات خود را قبول ندارم و همه آنها را تحت فشار گفته ام.
سامی در حالی ادعا می كند كه تحت فشار اقرار كرده است كه در اولین تحقیقات و در حالی كه تنها مظنون بوده است، بدون اینكه از او سؤال شود، به رابطه با مقتول اعتراف كرده بود.
نماینده دادستان در پاسخ به اظهارات متهم كه مدعی بود تحت فشار اعتراف كرده است، گفت: در این پرونده ۲۰ نفر به عنوان مظنون دستگیر شدند، چرا فقط شما تحت فشار به قتل اعتراف كردی. در صورت صحت ادعایت، چرا به بازپرس و قاضی ناظر زندان نگفتی كه تو را تحت فشار قرار دادند.
متهم در جواب اظهارات نماینده دادستان فقط سكوت كرد و حرفی نزد.
در انتهای جلسه، پدر مقتول با بیان اینكه اظهارات متهم دروغ است، گفت: فكر می كردم در جلسه دادگاه، متهم با صداقت حرف خواهد زد و به همین دلیل رضایت خود را برای گذشت از قصاص نوشته بودم ولی وقتی در دادگاه دیدم كه چگونه دروغ می گوید، از تصمیم خود منصرف شدم.
متهم در جایگاه قرار گرفت و در بیان آخرین دفاع گفت: اتهام را قبول ندارم و دفاعی هم ندارم.
یك هفته بعد از جلسه محاكمه، قاضی همت یار متهم را به خاطر ارتكاب قتل به قصاص، به دلیل سرقت جواهرات مقتول به یك سال حبس و رابطه غیراخلاقی با مقتول و شرب خمر به ۱۷۹ ضربه شلاق محكوم كرد.
بعد از صدور حكم، پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی كشور ارجاع داده شد كه قضات دیوان عالی كشور بعد از مشورت و بررسی پرونده، حكم صادره را نقض كردند؛ گفتنی است اولیای دم مدتی بعد از صدور حكم، اعلام رضایت كردند.
بعد از اعلام رضایت اولیای دم، جلسه محاكمه از جنبه عمومی جرم امروز در شعبه ۱۱۳ برگزار شد و متهم با بیان اینكه اتهام را قبول دارد گفت: به قدری تحت فشارهای روانی بودم كه مدتی در بیمارستان بستری شدم تا اینكه موفق به جلب رضایت شدم؛ از دادگاه خواستار رأفت اسلامی هستم.
قاضی همتیار ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.... / گزارش : خبرگزارى فارس
ویدیو : بیماری عصبی، حكم نجات قاتل را امضا كرد