استیضاح کنندگان با وزیر علوم به تفاهم نرسیدند/استیضاح وزیر علوم، كاملا سیاسی است :
اخبار سیاسی - استیضاح کنندگان با وزیر علوم به تفاهم نرسیدند
جواد کریمی قدوسی در گفتگو با مهر گفت: اظهار نظرهای استیضاح کنندگان پس از جلسه با وزیر علوم نمایانگر این واقعیت است که منتقدان وزارت علوم با فرجی دانا به تفاهم نرسیده اند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در مورد فضای دانشگاه ها استیضاح کنندگان را مصمم تر کرد چون دغدغه های زیادی برای رهبری انقلاب در دانشگاه ها ایجاد شده است که ناشی از عملکرد روسای فعلی این وزارتخانه است.
عضو جبهه پایداری ادامه داد: دغدغه های رهبری انقلاب در عرصه های اجرایی دانشگاه ها بروز و ظهور یافته است و حتی 10 درصد هم احتمال نمی دهیم تفکر فعلی که در دانشگاه ها روی کار آمده است بتواند خود را با اصول انقلاب هماهنگ کند.
وی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در روز رای اعتماد به فرجی دانا گفت: روحانی در مجلس اعلام کرد تمامی کارهایی که میلی منفرد و توفیقی در دانشگاه ها انجام داده اند تحت نظر من بوده است بنابراین ماجرای دانشگاه ها فقط به فرجی دانا مربوط نمی شود.
وی با اشاره به نفوذ نرم جریان فتنه در دانشگاه ها گفت: استیضاح وزیر علوم باید در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شود و هفته آینده هم این استیضاح در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.
به گزارش مهر بر اساس آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی پس از ارائه در خواست استیضاح هیأت رئیسه موظف است در اولین جلسه علنی موضوع استیضاح را اعلام وصول و حداکثر تا مدت 10 روز در دستور جلسه علنی قرار دهد.
..................................................
به خاطر منافع خود به دنبال استیضاح وزیر علوم هستند
استیضاح وزیر علوم، كاملا سیاسی است
محمد باقری در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه وزارت علوم متولی تولید علم در کشور است، گفت: باید کاری کرد که در وزارت علوم فضا و محیط دانشگاه همیشه برای تولید علم، پژوهش و ... آماده باشد و نباید دانشگاهها به گونهای باشد که رشد علمی کشور با مشکل مواجه بوده و یا کند شود.
نماینده بناب در مجلس ادامه داد: در این خصوص هم در وزارت علوم متاسفانه و یا خوشبختانه در همه دورهها در این 35 سال اخیر چه در دوران سازندگی، چه دوران اصلاحات و یا دولت گذشته با موضوعات عدیدهای مواجه بودیم که در همه دورهها به گونهای مشکلات در بحث مدیریت دانشگاهها وجود داشته است و آنطور که باید مدنظر نظام جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد، نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در همه دورهها مشکلاتی مسائل علمی را تحتالشعاع قرار داده، چه در اوایل انقلاب و چه در دوران جنگ و بعضا شاهد بودیم که با رویکرد سلیقهای در دانشگاهها رفتار شده است یعنی شایستهسالاری جای خود را به سلایق سیاسی داده و در نتیجه دانشگاهها آنگونه که باید جایگاه خود را از نظر علمی حفظ کنند با مشکلاتی مواجه بودند. بنابراین سیاسی کردن شاید دور از واقعیت نباشد اما متاسفانه بعضی جریانات به گونهای خواستند که اهداف خود را در دانشگاهها اعمال کنند و مشکلاتی را برای کشور رقم بزنند.
باقری ادامه داد: در این دولت هم از این مسائل به دور نیستیم اما تا آنجایی که اطلاع دارم در وزارت علوم تلاش میکنند که واقعیتهای دانشگاهها را مدنظر قرار دهند و در انتخاب روسای دانشگاهها نیز نکات مهم مورد توجه است تا از این طریق بتوانند تا حدودی بر مشکلاتی که در دورههای گذشته وجود داشته فائق آیند. هر چند که در این دوره هم شاید بحثهای سیاسی در انتخاب روسای دانشگاهها و مواردی از این قبیل مطرح بوده است.
وی در ادامه اظهار کرد: در مورد استیضاح نیز پیشنهاد میشود اگر واقعا حسن نیت داشته و خیرخواهانه رفتار کنند و منافع ملی مدنظر باشد صددرصد همه از آن پشتیبانی میکنند اما وقتی میگوییم جریان سیاسی پشت این قضیه است که به خاطر به خطر افتادن منافع خودشان در این خصوص ورود پیدا کردهاند به نظر میرسد که باید در ماه مبارک رمضان نگاه خیرخواهانه به این مسائل داشت.
نماینده مردم بناب در مجلس همچنین بر تعامل و همکاری بیشتر قوا تاکید کرد و گفت: ما در مسائل اقتصاد و فرهنگ با مشکلات زیادی مواجه هستیم و باید برای حل معضلات کمر همت بسته و مسائل اشتغال، بیکاری و تورم را حل کنیم. باقری در پایان با تاکید بر اینکه این افراد دنبال مسائل سیاسی خود هستند، گفت: به نظر میرسد این موضوعات اولویت برای کشور نیست و ما باید مسائل اقتصادی و فرهنگی را به عنوان بخشی از اولویتها در نظر گرفته و پیگیری کنیم.
اخبار سیاسی - مهر ,ایسنا
ویدیو : استیضاح کنندگان با وزیر علوم به تفاهم نرسیدند/استیضاح وزیر علوم، كاملا سیاسی است