آموزش نصب و راه اندازی دوربینهای مدار بسته1 : آموزش نصب و راه اندازی دوربین ...
آموزش نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته(قسمت اول)
در این سلسله مقالات قصد داریم یك سری اطلاعات برای كسانی كه قصد دارند برای خود یك سیستم نظارت تصویری مدار بسته ایجاد كنند قرار دهیم.
سیستم های مدار بسته، بسته به نوع كاركرد های خود تجهیزات متنوعی نیاز دارند كه بستگی به نوع عملیات نظارتی كه قرار است انجام شود تغییر میكنند.این تجهیزات به صورت كلی به این شرح می باشند:
دوربین مداربسته
ads
آموزش نصب دوربین مداربسته
اطلاعات بیشتر
دوربین های مخصوص کارهای حفاظتی
دستگاه سرور مركزی(dvr)
نرم افزارهای مخصوص نظارت از طریق شبكه
آموزش جامع دوربین مدار بسته
ads- انتخاب تجهیزات مناسب
- تنظیمات مودم
- تنظیمات فنی و مهندسی
- تنظیمات و نقشه کشی برای اجرا
- مدت دوره : 5 روز
- شهریه : 290 هزار تومان
سوكتهای اتصالی bnc برای دوربین های آنالوگ
كابلهای ارتباطی
باید گفت كه نوع دوربین های مخصوص كارهای حفاظتی سناریوی كار ما و نوع دستگاه ها را بطور كلی تغیر می دهند.در عمل برای كارهای حفاظتی دو نوع دوربین موجود است؛
1-دوربینهای آنالوگ
2-دوربینهای تحت شبكه (آی پی كمرا)
درمورد دوربینهای تحت شبكه ما نیازی به دستگاه مركزی dvr نداریم.در واقع دوربینهای تحت شبكه از طریق كابلهای شبكه با كامپیوترهای موجود تبادل اطلاعات می نمایند.حتی دوربینهای جدیدتر با استفاده از تكنولوژی poe برق مصرفی خود را نیز از طریق كابل شبكه تامین می نمایندو حتی برخی از آنها از طریق تكنولوژی wi-fi بصورت بیسیم به شبكه متصل می شوند.
اما در ابتدا به بحث درباره دوربینهای آنالوگ می پردازم.این نوع از دوربینها مزیتهایی دارند كه باعث شده است هم اكنون نیز از این تكنولوژی استفاده شود.برخی از این مزیتها بدین شرح است:
*ارزان بودن
*راحتی اجرا
*كیفیت تصویر بالا
*استفاده از كابلهای اتصالی متراژ بالا
اولین گام در ایجاد یك سیستم حفاظتی خوب و كارآمد اجرای عملیات بازدید هوشمندانه است.بازدید كننده كارشناس می بایستی ضمن بازدید از محیط طرح ،طوری جای دوربینها را مكان یابی كند كه با كمترین تعداد دوربین و هزینه، حداكثر دید در محیط وجود داشته باشد.
در ادامه برای ایجاد یك سناریوی فرضی،فرض میكنیم پس بازدید نیاز به چهار عدد دوربین داریم.كه هر چهار دوربین از نوع آنالوگ انتخاب می شوند.
نقطه ای امن را برای نصب dvr مركزی در نظر می گیریم.البته این نقطه باید طوری انتخاب شود كه از دوربینها به یك فاصله باشد تا در مصرف كابل صرفه جویی شود.
هر دوربین آنالوگ حداقل نیاز به دو كابل دارد. یكی كابل rg- 58 كه شبیه كابلهای كواكسیال آنتهای خانگی است و یكی كابل برق.در اغلب مواقع برق این دوربینها از طریق یك آداپتور تامین میشود كه لازم است برای تامین برق دوربین یك كابل برق تا دوربین كشیده شود.دوربین از طریق كابل كواكسیال اطلاعات خود را به dvr مركزی ارسال میكند.برای اتصال این كابل باید از سوكت bnc استفاده كرد كه تصویر آن را در شكل بالا دیدید.
لازم است برای هر دوربین این كار تكرار شود و برای هریك از آنها كابلی مستقل تا دستگاه dvr مركزی كشیده شود.یعنی برای چهار عدد دوربین دستگاه dvr مركزی ما بایستی حداقل چهار كاناله باشد.
بعد از اینكه اتصال دوربین ها تا dvr مركزی برقرار شد در واقع سیستم آماده بهره برداری اولیه می شودحال با روشن كردن و وصل كردن یك مانیتور به آن ،تصاویر را مشاهده می كنید.
در درس بعد چگونگی كار با dvr از طریق پورت شبكه را شرح خواهیم داد......
آموزش 8 آیتم کاربردی در یک دوره جامع
ads- تلفن سانترال
- درب پارکینگی
- کرکره برقی
- آنتن مرکزی
- اعلام حریق
- دوربین مداربسته
- دزدگیر اماکن
- آیفن تصویری
/آموزش نصب و راه اندازی دوربینهای مدار بسته - قسمت دوم /
منبع :asriran
ویدیو : آموزش نصب و راه اندازی دوربینهای مدار بسته1