وزیر آموزش و پرورش در آستانه استیضاح/یکشنبه روز استیضاح وزیر ورزش : مهلت یک ...



مهلت یک هفته‌ای استیضاح‌کنندگان حاجی بابایی برای حل مشکلات آموزش و پرورش

یکی از طراحان اصلی طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش از مهلت یک هفته ای استیضاح کنندگان به حاجی بابایی برای قول مساعد وی در جهت حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش خبر داد.

 

استیضاح وزیر آموزش و پرورش , وزیر آموزش و پرورش , استیضاح وزیر راه

 

موسی الرضا ثروتی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به جمع آوری 30 امضا برای طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش اظهارداشت: هدف ما از استیضاح حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش است و در صورتی که مشکلات حل شود یا قول مساعدی برای حل آنها داده شود احتمال اینکه این طرح پیگیری نشود وجود دارد.

وی ادامه داد: مشکلاتی از قبیل چگونگی اجرای نظام جدید آموزشی، کمبود معلم، وضعیت استخدام معلمان شرکتی و پیش دبستانی ها و همچنین استخدام غیر قانونی معلمان قرآنی از جمله مسائلی است که در طرح استیضاحی که با 10 محور تهیه شده ، آمده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درخصوص مشکلات نظام جدید آموزشی گفت: در اجرای طرح جدید آموزشی، اسناد پایین دستی آماده نشده بود و این طرح اجرایی شد. طرح مذکور باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی می رسید که نرسیده است. همچنین کتاب نمونه تدریس هم مصوب نشده است.

وی افزود: جمعی از استیضاح کنندگان با وزیر آموزش و پرورش جلساتی برگزار کردند و مذاکراتی داشتند که قرار شد در مهلت یک هفته ای که به آقای حاجی بابایی داده می شود، وی پاسخ گوی مشکلات باشد. درصورتی که قول مساعدی برای حل مشکلات از سوی وزیر داده شود که مورد اطمینان ما باشد و تعهداتی را قبول کند ممکن است پیگیری طرح مذکور منتفی شود اما این موضوع به اقدامات وزیر آموزش و پرورش بستگی دارد.

نماینده بجنورد تصریح کرد: این مهلت هفته آینده تمام می شود و ما منتظر پاسخ وزیر به مشکلات موجود هستیم.

ثروتی گفت: من هفته گذشته سوالی از وزیر آموزش و پرورش داشتم مبنی بر اینکه چرا معلمان قرآنی بدون اعلام عمومی استخدام شده اند. این استخدام ها فامیلی و خویشاوندی است و به نوعی پارتی بازی شده است. وزیر توضیحاتی داد که قانع نشدم و قرار شد کمیته آموزش کمیسیون موضوع را رسیدگی کند.

وی ادامه داد: این نوع استخدام ها خلاف قانون بوده است و وقتی سوال شد گفتند ما نیروهای قرارداد معین را استخدام کردیم درحالی که طبق قانون برنامه پنجم و قانون مدیریت خدمات کشوری چنین نوع استخدام هایی ممنوع شده است و حق نداشتند به این شیوه معلمان را استخدام کنند.

فرهاد بشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه از موضوع تلاش جمعی از نمایندگان برای استیضاح حاجی بابایی خبر دارد گفت: تا آنجا که مطلع هستم اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دنبال این طرح نیستند.

وی گفت: نمایندگان معترض به نظام جدید آموزشی و نحوه استخدام غیر قانونی معلمان از جمله امضا کننده این طرح هستند. البته درصورتی که برای حل این مشکلات گامی از سوی وزارت آموزش و وزیر آن برداشته شود احتمال انصراف استیضاح کنندگان زیاد است.

بشیری گفت: پیش بینی من این است که نه کمیسیون آموزش و تحقیقات و نه صحن مجلس آمادگی انجام این استیضاح را ندارند و فضا برای این استیضاح در مجلس فراهم نیست./مهر

 

یکشنبه روز استیضاح وزیر ورزش/ بررسی تحقیق و تفحص از بورس و دانشگاه آزاد

برگزاری جلسه استیضاح وزیر ورزش و جوانان، احضار وزیر خارجه برای پاسخ به سئول نماینده اردکان و رای گیری برای دو تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد و بورس در دستور کار صحن علنی مجلس شورای اسلامی در هفته پیش رو است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، مجلس شورای اسلامی بعد از یک هفته تعطیلی به دلیل سرکشی وکلای ملت به حوزه های انتخابیه در هفته آتی 16 مهر ماه جلسه علنی برگزارمی کند.

دراولین جلسه علنی مجلس در هفته آینده بررسی استضاح محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در دستور کار نمایندگان قرار دارد.

این هفته همچنین قرار است علی اکبر صالحی برای پاسخ گویی به سئوال تابش نماینده اردکان در صحن علنی مجلس حضور یابد.

نمایندگان مردم همچنین علاوه بر بررسی تقاضای اعلام وصول مجدد طرح الحاق یک بند به ماده واحده قانون بودجه سال 1391 کل کشور، گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد مورد بررسی قرار خواهند داد و برای انجام این تحقیق و تفحص رای گیری خواهندکرد.

گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار از سال 1384 تاکنون نیز تحقیق و تفحص دیگری است که قرار است مجلس در این هفته درباره انجام آن تصمیم بگیرد.

ادامه رسیدگی به کمیسیون آموزش و تحقیقات در مورد طرح اصلاح ماده(17) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اصلاحی مصوب 1389 نیز در دستور هفته جاری مجلس شورای اسلامی است.

همچنین در جلسه علنی مجلس در هفته آتی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار(اعاده شده از شورای محترم نگهبان) وطرح اصلاح عنوان صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر(اعاده شده از شورای محترم نگهبان) مورد بررسی قرار می گیرد.

وکلای ملت درجلسه علنی مجلس در هفته آینده گزارش کمیسیون اقتصادی ازطرح معافیت مدارس خیرین مدرسه ساز از پرداخت عوارض شهرداری و انشعابات(یک فوریت این طرح در جلسه علنی مورخ 8/5/1391 به تصویب رسیده است) را نیز مورد بررسی قرار خواهند داد.

در ادامه دستور کار مجلس در هفته جاری همچنین گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تعیین تکلیف قراردادهای تامین نیروی انسانی در دستگاه های اجرائی وگزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد:طرح رفع موانع اجرائی قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی و نحوه مجازات متخلفان در دستور کار قرار دارد.

نمایندگان ملت  درجلسه علنی مجلس علاوه بر گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح الحاق کمیته امداد امام خمینی(ره) به فهرست نهادها و موسسات مشمول ماده(172) قانون مالیات های مستقیم مصوب 1371  ، گزارش کمیسیون انرژی در مورد لایحه اصلاح قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در مجمع بین المللی انرژی را نیز مورد بررسی قرار خواهند داد.

همچنین گزارش کمیسیون امنیت مالی و سیاست خارجی در مورد لایحه تعیین حریم حفاظتی- امنیتی اماکن و تاسیسات کشور به همره گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه معاهده استرداد مجرمین بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان وگزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه ممنوعیت خلع ید و قلع و قمع ورزشگاه ها و سایر تاسیسات و اماکن ورزشی تابع سازمان تربیت بدنی نیزبه منظور بررسی در دستور کار وکلای ملت قرار دارد.

در نهایت گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه ایجاد و راه اندازی بانک اطلاعاتی سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) در خصوص قاچاق و تخلفات گمرکی ولایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و تبادل اطلاعات در مورد مالیات های بردرآمد و سرمایه نیز در دستور کار مجلس است./مهر

 


ویدیو : وزیر آموزش و پرورش در آستانه استیضاح/یکشنبه روز استیضاح وزیر ورزش