"بگم بگم" های جلیلی هم آغاز شد : شباهتها و تفاوتهای جلیلی و احمدی‌نژاد "بگم ...



جلیلی , آغاز سال تحصیلی , آغاز امامت امام زمان

شباهتها و تفاوتهای جلیلی و احمدی‌نژاد

"بگم بگم" های جلیلی هم آغاز شد

به نظر می رسد سعید جلیلی همان احمدی‌نژاد است اما مهره احمدی‌نژاد نیست. یعنی بر خلاف غالب نظرات ناظران كه مدعی هستند كاندیدای دولت در انتخابات آتی در غیاب رحیم مشایی، جلیلی است اینگونه به نظر می آید كه دولت در این انتخابات دستانش خالی مانده است. در واقع پاستورنشینان این روزها یك راه حل دارند و آن اینكه سعی کنند تا حد امكان خود را به یكی از كاندیداهای اصولگرا بچسبانند و این كاندیدا می‌تواند جلیلی باشد. زیرا رفتار سیاسی دبیر شورای امنیت ملی بسیار به رئیس دولت شبیه است.

به گزارش پایگاه خبری فریادگر، دولتی‌ها نیك می‌دانند رحیم مشایی امكان بازگشت به انتخابات ندارد همانطور كه هاشمی نمی‌تواند، بنابراین برای اینكه احمدی‌نژاد و اعوان و انصارش در آینده دچار انسداد سیاسی نشوند یك راه بیشتر مقابل خود نمی‌بینند. این درست كه این راه چندان خوشایند تیم دولت نیست اما از یك بن بست سیاسی بهتر می‌تواند باشد.

تفاوت های جلیلی و احمدی نژاد

اما در مورد سعید جلیلی به نظر می رسد كه اولین تبلیغ تلویزیونی او در صداوسیما به خوبی هویت سیاسی وی را مشخص نمود.

همانطور كه در ابتدا آمد جلیلی همان احمدی‌نژاد است اما تفاوت‌هایی نیز دارد. اولین تفاوت اینجاست كه برخلاف احمدی‌نژاد، سعید جلیلی از قدرت بیان پایینی برخوردار است و صراحت لهجه ندارد. دومین و مهمترین تفاوت در این است كه جلیلی نسبت به احمدی‌نژاد مدرن‌تر است و تلاش می‌كند مثل رئیس دولت آنچنان عوامانه سخن نگوید.

شباهت های رییس و دبیر

اما در خصوص شباهتها باید گفت جلیلی و احمد‌ی‌نژاد هر دو برای فرار از ضعف‌ها و كاستی‌ها صرفا كلی گویی می‌كنند.

یعنی احمدی‌نژاد با علم به اینكه با ریز شدن در مسائل ناكارمدی دولت‌اش هویدا می‌شود سعی می کند با كلی گویی فرار روبه جلو كند. در مورد جلیلی نیز به خوبی مشخص بود او برنامه روشن و مشخصی برای رفع مشكلات ندارد و بنابراین تلاش می‌كرد فقط كلیات را بگوید كه هر كس این توانایی را دارد. دومین شباهت در این است كه هر دو شعار محور هستند.

نطق تلویزیونی سعید جلیلی سرشار از شعارهایی بود كه ۸ سال پیش احمدی‌نژاد هم این‌ شعار ها را خیلی بهتر و صریح‌تر بیان می‌كرد. سومین و مهمترین شباهت جلیلی و احمدی‌نژاد سلوك مدیریتی و سیاسی این دو می‌باشد.

كسانیكه حضور تلویزیون جلیلی را مشاهده كردند به این نكته اذعان دارند كه وی شمه ای از "بگم بگم‌"‌های احمدی‌نژاد را به نمایش گذاشت. او در تلویزیون از لیستی سخن گفت كه جزو بدهكاران بانكی هستند و سرمایه عظیمی را در اختیار گرفته‌اند اما به بانك‌ها برگشت نمی‌دهند. یعنی همان لیستی كه زمانی احمدی‌نژاد در مجلس هفتم از آن سخن می‌گفت اما به توصیه دوستان شفیق آن را ارائه نمی‌داد. 

سعید جلیلی در بخشی از سخنان خود در شبكه دو گفت: " رقم معوقات بانكی ۷۰ هزار میلیارد تومان است كه طبق بررسی در دبیرخانه به این نتیجه رسیدیم كه ۴/۱۱ (یازده و چهار دهم ) میلیارد آن دست ۲۳ نفر است كه فقط شش نفر اول ۳ هزار و هفتصد میلیارد تومان در اختیار دارند كه این رقم بیشتر از یارانه‌ای است كه در یك ماه به ۷۰ میلیون ایرانی داده می‌شود." 

وی در ادامه می‌گوید: « این شش نفر با این میزان، دارای كار تولیدی هم نیستند به طوری كه از ۵۲ شركتی كه به نام آن‌ها ثبت است فقط یك شركت عنوان تولیدی داشته است.»احمدی‌نژاد نیز در تبلیغات خود ۸ سال پیش چنین سخن می‌گفت و بارها تاكید می‌كرد كه یك عده‌ای «آمده‌اند، خورده‌اند و برده‌اند.»

وی همچنین پس از آنكه به پاستور رسید در جلسه علنی مجلس ۱۸/۸/۸۴ خطاب به رئیس مجلس گفت:«فهرست بلندی از كسانی كه به بیت‌المال دست اندازی كرده‌اند را در اختیار دارم، می‌خواستم به این فهرست اشاره كنم ولی برخی دوستان شفیق گفتند كه از این بگذر و كار خود را انجام بده.» به نظر می رسد روز شنبه آغاز بگم بگم های جلیلی بود./فریادگر

 

 


ویدیو : "بگم بگم" های جلیلی هم آغاز شد