گزارش اختصاصی برترین ها از «آی بریج» : برگزاری دومین گردهماین کارآفرینان دیجیتال ...


برگزاری دومین گردهماین کارآفرینان دیجیتال ایران که تحت کنفرانس iBridge از فردا در برلین آلمان برگزار می شود، بازتاب گسترده ای در رسانه های مجازی داشته است .          پادشا: برگزاری دومین گردهماین کارآفرینان دیجیتال ایران که تحت کنفرانس iBridge از فردا در برلین آلمان برگزار می شود، بازتاب گسترده ای در رسانه های مجازی داشته است .

فردا، دنیای فناوری دیجیتال اروپا، میزبان کارآفرینان جوانی از ایران خواهد بود که قصد دارند تا ایده های خلاق خود را در فضای مجازی، جلوه بین المللی ببخشند. این کنفرانس که با نام iBridge از چهارم لغایت ششم ماه می در پایتخت آلمان برگزار می شود، میزبان فعالان کارآفرینی دیجیتالی ایران است که یکی از موفق ترین استارت آپ های Start-Up چند سال اخیر را در ایران عرضه کرده اند.

این گردهمایی بزرگ را باید از مهمترین نشست های فناوران اطلاعات جوان ایرانی در عرصه کسب و کارهای دیجیتالی در اروپا دانست که تاکنون نمونه ای از آن ، حتی در نمایشگاه سبیت آلمان نیز مشاهده نشده است. سال 2014 بود که نخستین همایش فعالان کارآفرینی دیجیتالی ایران در کالیفرنیا و در قلب آی تی آمریکا برپا شد و زمینه را برای برگزاری دومین دوره این کنفرانس در پایتخت فناوری اطلاعات اروپا، فراهم نمود. حاضران در این کنفرانس دو روزه، برندگان جشنواره ای به نام "پل" هستند که چندی پیش در تهران برگزار شد.

این کنفرانس تلاش دارد تا بستری فعال و موثر برای شناساندن ظرفیت های فعالان کارآفرینی دیجیتالی ایران با سرمایه گذاران ، محققان و فعالان کسب و کار مجازی در دنیای غرب بوده تا از این فرصت، منتقل کننده توان جوانان کشور در عرصه کسب و کار آنلاین گردد. پلی که از آن می توان به عنوان پلی در عرصه کارآفرینی دیجیتالی نام برد.
 
گزارش اختصاصی موج از مراسم جوایز amas 2016 , برترین ها , سرور اختصاصی

برلین را پایتخت استارت آپ های موفق در دنیا می دانند و حضور جوانان فناور ایرانی در این مکان، فرصت نابی است که می تواند در ارتقای دانش فعالان این حوزه و ارتقای توان بازاریابی فعالان در خارج از کشور موثر باشد. شبکه خبری انگلیسی زبان پرس تی وی اخیرا اعلام کرد، کنفرانس آی بریج با حضور 80 کارافرین برتر حوزه فناوری و با شرکت 2000 نفر از علاقمندان به عرصه فناوری های آنلاین در برلین برگزار خواهد شد و می کوشد تا نقش اکوسیستم کارآفرینی های تک را در توسعه و تنوع پذیری اقتصاد ایران مورد بحث و بررسی قرار دهد. 
 
ساخت گزارش آگهی , برترین , گزارش

نشریه فرانسوی گاردین نیز در گزارشی که به مناسبت بزرگترین گردهمایی کارآفرینیان دیجیتال ایران در برلین در حال شکل گیری می باشد نوشت:

تهران، هزاران مایل ار سیلیکون ولی آمریکا فاصله دارد، اما از نگاه فناورانه، کارآفرینان جوان ایرانی به رغم تحریم های اقتصادی و سیاسی بین المللی علیه ایران، فاصله کمی با مرکز خلاقیت دیجیتالی جهان دارند. از فردا، صدها استارت آپ موفق ایرانی در عرصه کارآفرینی فناوری اطلاعات، به دنبال جذب سرمایه گذار برای توسعه کسب و کار خود هستند تا از این راه، شکاف موجود را کاهش دهند.

برترین خبر , فال روزانه برترین ها , سایت برترین ها
گاردین اضافه می کند:

 کنفرانس آی بریج برلین، که می کوشد تا چالش ها فرصت های کارآفرینی در ایران را بررسی کند، موقعیت مهمی است تا سرمایه گذاران جهانی حوزه آی تی را ، به رغم تحریم ها، به سرمایه گذاری در عرصه آی تی در ایرن ترغیب کند. شرکت کنندگان از دیجی کالا گرفته که 750 هزار بیننده روزانه دارد و 150 میلیون دلار ارزش بازاری دارد، تا آپارت که یوتیوب ایران نام دارد و تخفیفان و حتی استارت آپ های کوچک تری مانند مامان پز، از شرکت کنندگان مهم این کنفرانس می باشند. دیو مک کلور ، از سرمایه گذاران استارت آپ های زیادی در سیلیکون ولی آمریکا نیز در این نشست حضور دارد و از حضور این تعداد جوان کارآفرین ایرانی شگفت زده شده است. گاردین در گزارش خود از حضور مدیر جوان سایت همجو به عنوان استارت آپ جدید ایرانی خبر داد که با سن 28 سالگی، برای اولین بار در یک نشست جهانی حضور دارد.

به گزارش سرویس دیجیتال پادشا: پرتال این کنفرانس که در نشانی https://ibridges.org/ قرار دارد، جزییات کاملی از برنامه نشست ها و سخنرانی های این کنفرانس مربوط به استارت آپ های ایرانی را ارائه کرده است. سایت دانشگاه برکلی کالیفرنیا نیز که سال گذشته میزبان این نشست بود، در خبری، از برگزاری این نشست مهم در برلین خبر داد و ابراز امیدواری کرد که استارت آپ های موفق ایرانی بتوان، نظرات سرمایه گذاران خارجی را برای توسعه کسب و کار خود جذب کنند.

پروفسور جک کرتین، مدیر موسسه مطالعات دولتی و از حامیان این کنفرانس، از علاقمندان برای حمایت مادی و معنوی از همایش دعوت کرده است. برنامه دانشگاه برکلی در توسعه و کارآفرینی در خاورمیانه، از طراحان همایش آی بریج می باشد که قصد دارد تا از استارت آپ های جدید ایران در عرصه فناوری دیجیتالی حمایت کند. البته از ایران نیز برخی از مجموعه ها شرکت آواتک، از برگزاری کنفرانس حمایت کرده و 10 شرکت را با حمایت مالی خود به این کنفرانس اعزام کرده اند.

برترین پیشنهاد , گزارش یک جشن , گزارش سایت اسپم به گوگل

جزییات کنفرانس آی بریج 2015 را می توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید.

https://www.youtube.com/watch?v=VX1J8M3EUQo

در نشانی اینترنتی https://www.youtube.com/watch?v=5-7HrRbSh7U می توانید مهم ترین موضوعات مورد بحث و بررسی در نخستین دور این کنفرانس که در آمریکا برگزار شد، در یکساعت مرور کنید که جالب توجه است. گفتنی است، محور اصلی کنفرانس(iBridge) بر سخنرانی و برگزاری پنل‌ها استوار است. سال گذشته مجموعه‌ای از مشهورترین ایرانیان سیلیکون ولی و مدیران شرکت‌های بزرگ تکنولوژی ایرانی سخنرانی‌های اصلی را تشکیل می‌دادند. افرادی چون علینقی مشایخی (اقتصاددان)، طهماسب مظاهری (وزیر اسبق اقتصاد)، Dave McClure (سرمایه‌گذار و فعال مشهور استارت‌آپی)، بهزاد نصری (مدیر توسعه استراتژیک اقتصادی شرکت اینتل)، آرش افراخته (مدیرAridenTechnologies)، سعید عمیدی (مدیرعامل Plug and Play)، محمد افشار (معاون شرکت اوراکل)، محمدمهدی نایبی (استاد دانشگاه شریف)، فرشاد نوشادی (مشاور بانک سامان و سرمایه‌گذار)، سعید غفوری (مدیرعامل iCelero)، روزبه پیروز، (سرمایه‌گذار)، یحیی تابش (استاد دانشگاه استنفورد و شریف)، سعید رحمانی (مدیرعامل سرآوا)، فریدون قاسم‌زاده (مدیرعامل افرانت)، شهاب جوانمردی(مدیرعامل فناپ)، حامد ساجدی (شناسا)، نازنین دانشور (تخفیفان)، حامد قنادپور (ارتباطات فردا)، محسن ملایری (مدیرعامل آواتک)، حسام آرمندهی‌مدیر(کافه بازار) و ناصر غانم‌زاده (نماینده لین‌استارت‌آپ ماشین در ایران) در آی‌بریج سخنرانی خواهند کرد.

سرویس دیجیتال پادشا ضمن آرزوی موفقیت برای فعالان ایرانی حاضر در این همایش معتبر جهانی، در روزهای آینده به ارائه اخبار و گزارشات بیش تری از این نشست خواهد پرداخت.

توضیح

شرکت نوپا (به انگلیسی Startup company) طبق تعاریف به یک شرکت‌ یا یک مشارکت و یا یک سازمان موقت گفته می‌شود که در جهت جستجوی راه حلی برای یک مدل کسب و کار قابل توسعه و تکرار پذیر راه اندازی می شود.

این شرکت‌ها تازه ایجاد شده و در فاز توسعه و تحقیق برای بازاریابی قرار دارند. این شرکت‌ها در عرصه فناوری دیجیتالی در دو دهه اخیر به محبوبیت و رشد بسیار چشمگیری دست یافتند که پرتال اینستاگرام، که شبکه اجتماعی به استراک گذاشتن تصاویر در اینترنت است، از موفق ترین این مدل ها می باشد. این استارت آپ، به مبلغ 1 میلیارد دلار به فیسبوک فروخته شد.


ویدیو : گزارش اختصاصی برترین ها از «آی بریج»