1 + 7 نكتـه طـلایی از نوع هندی : طب سنتی هند از جمله مكاتب درمانی چند هزار ...


طب سنتی هند از جمله مكاتب درمانی چند هزار ساله در جهان است كه بر پایه اصلاح شیوه زندگی و تغییر رژیم غذایی به درمان بیماری‌ها و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها كمك می‌كند.
در این شیوه درمانی درمانگران با كمك گیاهان دارویی، موادغذایی، تكنیك‌های ماساژ، حركات كشیی ذهن و جسم (یوگا) و عطر درمانی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها اقدام می‌كنند. برخی از متدها و تكنیك‌های درمانی این شیوه درمانی به حدی ساده است كه با به كار بستن آن‌ها در زندگی روزمره می‌توان سلامت و تندرستی اعضای خانواده را برای همیشه حفظ كرد.



فیلم هندی , خوکچه هندی , هندی

   تسكین دل درد با روغن كرچك

درمانگران شیوه درمانی طب سنتی هند، (آیورودا)، برای تسكین دل‌درد‌ها یا قولنج‌های دوران كودكی استفاده از روغن كرچك را به مادران توصیه می‌كنند. حتما بسیاری از شما در دوران كودكی شاهد استفاده والدین خود از این شیوه بوده‌اید و به خاطر دارید كه در دوران كودكی با شروع دل‌درد پدر یا مادر با ماساژ روغن كرچك روی شكم و گرم نگه داشتن آن به آرام شدن این درد كمك می‌كردند. این شیوه یكی از شیوه‌های رایج درمانی در طب سنتی هند است كه در طب سنتی ایرانی نیز دیده می‌شود. درمانگران مكتب آیورودا به مادران توصیه می‌كنند، علاوه‌بر روغن كرچك می‌توانند از خواص آنغوزه به‌صورت خوراكی و موضعی در تسكین دل‌درد كودك خود استفاده كنند. به این ترتیب كه یا آنغوزه را درون روغن كرچك انداخته و كمی آن را حرارت دهند‌ یا آن را به‌صورت خوراكی برای درمان قولنج و شكم درد كودك به او بخورانند.



بادام هندی , اهنگ هندی , جوز هندی

    بهبودگل‌مژه با چوب صندل

امروزه داروها و لوسیون‌های مختلف گیاهی برای درمان گل‌مژه به‌صورت صنعتی و دستی تهیه می‌شود. درمانگران بسیاری به تاثیر درمانی گیاه صندل در درمان و برطرف‌شدن گل‌مژه معتقدند. از این‌رو این درمانگران برای درمان گل‌مژه در افراد مختلف از خمیره چوب صندل برای درمان استفاده می‌كنند و آن را به‌صورت مرهم روی گل‌مژه قرار می‌دهند. خوشبختانه امروزه كارخانه‌های داروسازی، لوسیونی با عصاره چوب صندل برای درمان گل‌مژه تولید كرده‌اند و این داروی گیاهی در بسیاری از داروخانه‌ها قابل دسترسی است.



فیلم هندی جدید , تمبر هندی , لباس هندی

   حركات كششی ذهن و جسم

در مكتب طب سنتی هند استفاده از تمرین‌هاهی حركات كششی ذهن و جسم در درمان ناراحتی‌های تنفسی بسیار موثر است. این درمانگران علاوه بر تجویز گیاهان دارویی تقویت‌كننده دستگاه و مجاری تنفسی، انجام روزانه نیم ساعت تكنیك‌های آرام‌بخشی تن و روان حركات كششی ذهن و جسم را برای بهبود تنفس و جذب اكسیژن بیشتر به بیماران مبتلا به آسم توصیه می‌كنند. البته باید توجه داشت، این بیماران هرگز نباید این شیوه را جایگزین درمان اصلی خود كنند بلكه باید هم‌پای با درمان دارویی خود از این تكنیك‌ها بهره‌مند شوند و به‌عنوان یك درمان كمكی به حركات كششی ذهن و جسم.



طالع بینی هندی , غذای هندی , بیماری دختر بچه هندی

   یبوست دارید؛ كشمش بخورید

كشمش خواص درمانی مختلفی دارد كه یكی از مهم‌ترین آن‌ها درمان بیماری یبوست است. به اعتقاد درمانگران طب سنتی هند، خوردن روزانه 10 تا 15 عدد كشمش به بهبود عملكرد اندام‌های گوارشی به‌ویژه روده‌ها كمك كرده و موجب درمان یبوست می‌شود. تاثیر درمانی كشمش در درمان یبوست به حدی زیاد است كه حتی این خشكبار برای درمان یبوست در نوزادان نیز به مادران توصیه می‌شود؛ با این تفاوت كه بزرگسالان خود میوه را در طول روز میل می‌كنند و به نوزادان باید عصاره یا آب آن را به اندازه یك قاشق مرباخوری داد.



تمر هندی , بازیگران هندی , ایران فیلم هندی

   درمان آفت دهان با خرما

 بسیاری از زنان و مردان به‌ویژه كودكان مستعد ابتلا به زخم‌ها و آفت‌های دهانی هستند كه به‌دلیل بروز بیماری، تب یا وارد كردن اشیای آلوده به دهان در دهان به‌وجود می‌آید. درمانگران طب سنتی هند برای درمان این بیماری راه‌حل بسیار ساده‌ای دارند. آن‌ها خوردن خرمای نرسیده را در تسكین و درمان این زخم‌ها بسیار موثر می‌دانند. بنابراین به بیماران خود توصیه می‌كنند، هنگام بروز زخم‌ها و آفت‌های دهانی در طول روز 2 بار، 3 تا 4 خرمای نرسیده را به‌خوبی بجوند. از دیدگاه این درمانگران، خرما به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه ب ارزش غذایی ویژه‌ای دارد كه در درمان زخم‌های دهانی بسیار موثر است.



   پیشگیری از پوسیدگی دندان با گیاهان دارویی

درمانگران مكتب آیورودا استفاده از گیاهان دارویی مانند درخت انجیر و ساقه‌های گیاه سنجد را در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌های دهان و دندان بسیار موثر می‌دانند. این درمانگران نوشیدن جوشانده این گیاهان و قرقره كردن عصاره آن‌ها را در مقاوم‌سازی‌ لثه‌ها و جایگاه دندان‌ها موثر می‌دانند. برای تهیه عصاره این گیاهان لازم است مقداری از این گیاهان را درون آب ریخته و به‌مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. پس از 15 دقیقه آن را از روی حرارت برداشته، صاف كرده و روزی یك‌بار از آن برای قرقره و ماساژ لثه‌ها كمك بگیرید.



استفاده از كمپرس عصاره یا جوشانده سبزی ریحان بر روی محل گزیدگی حشرات تاثیر درمانی قابل ملاحضه‌ای دارد



غذاهای هندی , فلفل هندی , بازیگران زن هندی

  درمان عرق‌سوز با مرهم صندل

با نزدیك شدن فصل تابستان و گرم شدن نسبتی هوا، میزان تعریق بدن افزایش یافته و بسیاری از مردم دچار عرق‌سوز می‌شوند؛ بیماری پوستی كه موجب بی‌قراری افراد در طول روز به‌خصوص هنگام انجام فعالیت‌های روزانه می‌شود. درمانگران آیورودا برای درمان این بیماری راه‌حل‌های مختلفی دارند كه یكی از ساده‌ترین آن‌ها استفاده از مرهم چوب صندل برای تسكین التهاب‌ها و خارش‌های ناحیه عرق‌سوز شده است، برای تهیه این مرهم این درمانگران چوب صندل را با مقدار اندكی گلاب مخلوط كرده و به بیماران‌شان توصیه می‌كنند هنگام رفتن حمام این مرهم را روی بدن‌شان بمالند.



جواهرات هندی , حلوای هندی , آرایش هندی

    كاهش رویش موهای زائد با زردچوبه

استفاده از مرهم زردچوبه و مالیدن آن به روی پوست بدن موجب سست شدن ریشه موهای زائد در سطح پوست شده و به مرور منجر‌به كاهش رویش این موها در بدن می‌شود. برای تهیه این مرهم لازم است با كمك مقدار اندكی آب و زردچوبه خمیری تهیه كنید و آن را در موضع مورد نظر بمالید. تكرار این كار در 2 تا 3 بار در هفته به كاهش میزان رویش موهای زاید كمك می‌كند.



رستوران هندی , سریال هندی پرواز , خدای هندی

شست‌و‌شوی محل گزیدگی با عصاره ریحان

كاربرد عصاره ریحان به‌صورت خوراكی و موضعی نه تنها در طب سنتی هند بلكه در طب سنتی ایران نیز تائید شده است. بسیاری از درمانگران آیورودا استفاده از عصاره برگ‌های تازه ریحان را در درمان محل گزیدگی حشرات موثر می‌دانند و معتقدند با كمپرس كردن عصاره ریحان روی محل گزیدگی می‌توان از میزان خارش، سوزش و درد این ناحیه كم كرد. علاوه بر این، این متخصصان نوشیدن 3 تا 4 قاشق غذاخوری عصاره این گیاه را در طول روز به تشكیل دردهای حشره گزیدگی موثر می‌دانند.



بهترین فیلم های هندی , مدل آرایش هندی , عروس هندی

كاهش خستگی پا با روغن زیتون و زنجبیل

از بین بردن خستگی و كوفتگی پاها بعد از فعالیت و كار روزانه به كمك ماساژ یا مرهم‌های گیاهی در آرامش‌بخشی به بدن بسیار موثر است. یكی از بهترین شیوه‌های از بین بردن خستگی‌های روزانه استفاده از روغن زیتونی است كه مقدار اندكی زنجبیل درون آن رنده شده باشد. بسیاری از درمانگران استفاده از این روغن را برای ماساژ كف پا و از بین رفتن خستگی‌ها توصیه می‌كنند. علاوه بر این استفاده از این روغن در ماساژ مفاصل دردناك نیز بسیار توصیه شده است. این روغن به دلیل گرمایی كه در مفاصل تولید می‌كند و به واسطه افزایش جریان گردش خون موجب بهبود دردها می‌شود.


ویدیو : 1 + 7 نكتـه طـلایی از نوع هندی