جوابیه سازمان امور اراضی به گزارشی درباره زمین خواری کامران دانشجو : سازمان ...



کامران دانشجو , تحقیق درباره کره زمین , سازمان امور استخدامی

سازمان امور اراضی با ارسال جوابیه ای در رابطه با محتوای گزارش روز گذشته صفحه حقوق و قضا به ارائه توضیحاتی پرداخته است.

در این جوابیه آمده‌است: پیرو برگزاری نشست خبری رئیس سازمان امور اراضی كشور در روز سه شنبه دوم تیر ماه، گزارش آن روزنامه با تیتر «ورود كامران دانشجو به باشگاه زمین خواران» كه به عنوان تیتر اول آن روزنامه در شماره 552 مورخ 7/4/1394 منتشر شده، حاوی برداشت‌های نادرستی از مطالب مطرح شده از سوی رئیس سازمان امور اراضی است كه جهت تنویر افكار عمومی و پیشگیری از برداشت نادرست از خبر منتشر شده خواهشمند است دستور فرمایید مطابق قانون مطبوعات، جوابیه ذیل در آن روزنامه منتشر شود: در گزارش و تیتر اول روزنامه قانون مورخ هفتم تیر ماه از عنوان« ورود كامران دانشجو به باشگاه زمین خواران» و روتیتر « پرونده وزیر علوم احمدی نژاد به دادگاه ارسال شد» استفاده شده، در حالی كه نه به تخلف ذكر شده عنوان زمین خواری اطلاق می‌شود، نه این تخلف در دوران دولت دهم اتفاق افتاده و نه شخصی كه به عنوان متخلف علیه او اعلام جرم شده در زمان وقوع تخلف، وزیر و یا عضو كابینه بوده و نه در نشست خبری رئیس سازمان امور اراضی كشور نام فرد خاصی عنوان شده است.

 

رئیس سازمان امور اراضی كشور در نشست خبری برگزار شده، در پاسخ به سوال یكی از خبرنگاران در خصوص برخورد با تخلفات دستگاه‌های اجرایی در حوزه تغییر كاربری اراضی كشاورزی توضیح دادند كه «یكی از مشكلات موجود ناهماهنگی دستگاه‌های ارائه كننده مجوزهای ساخت و ساز و یا خدمات زیر بنایی مانند : آب، برق و گاز و عدم رعایت قانون حفظ كاربری اراضی زراعی و باغی از سوی این دستگاه‌هاست.

 

بر اساس قانون سازمان امور اراضی كشور به عنوان مجری قانون می‌تواند علیه افراد و دستگاه‌هایی كه برای ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی كشاورزی مجوز صادر كرده یا خدمات ارائه می‌كنند، اعلام جرم كند كه تاكنون در این رابطه 177 پرونده شكایت علیه اینگونه دستگاه‌ها در سطح كشور تشكیل و به مراجع قانونی معرفی شده‌اند.» رئیس سازمان با این توضیح و به عنوان مثال ذكر كردند كه در یكی از پرونده‌های تغییر كاربری اراضی كشاورزی، استاندار اسبق تهران ( در دوران دولت نهم) بر خلاف مقررات مجوزی صادر كرد كه مبنای تغییر كاربری بخشی از اراضی كشاورزی شد.

 

با توجه به اینكه این اقدام خارج از اختیارات مقام مذكور بود، سازمان در اجرای وظیفه قانونی خود به خاطر این تخلف از این فرد به دستگاه قضایی شكایت كرده است. این در حالی است كه این نوع اعلام جرم و شكایت از تخلف مدیران و دستگاه‌های اجرایی مصداق زمین خواری محسوب نمی‌شود و تخلف صورت گرفته الزاما ارتباطی با پرونده‌های زمین خواری كه دارای تعریف مشخص است، ندارد.

 

از سویی این تخلف زمانی صورت گرفت كه مسئول مربوطه سمت استاندار تهران را داشته است و در سال‌های بعد عهده‌دار وزارت یكی از وزارتخانه‌ها شد. از این رو استفاده از عبارت ردپای یكی از وزرای دولت سابق در پرونده تخلفات اراضی نادرست است و به نظر می‌رسد این عبارت برای جلب نظر خوانندگان انتخاب شده باشد. بدیهی است سازمان امور اراضی كشور، وزارت جهاد كشاورزی و به طور كلی دولت تدبیر و امید، وظیفه قانونی خود برای صیانت از اراضی كشاورزی و منابع پایه كشور را با قدرت دنبال می‌كند و در برخورد با متخلفان این حوزه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد كرد.


اخبار اجتماعی - روزنامه قانون

 


ویدیو : جوابیه سازمان امور اراضی به گزارشی درباره زمین خواری کامران دانشجو