35 نفری که بدویت را ترک کردند : اواخر سال گذشته بود که عکس‌هایی از دو مرد نیمه‌برهنه ...



کسانی که برای کنکور دیر شروع کردند , بازیگرانی که کشف حجاب کردند , مردم پیش از دولت یازدهم کف زمین زایمان می‌کردند

اواخر سال گذشته بود که عکس‌هایی از دو مرد نیمه‌برهنه در برزیل که در میان رودخانه آمازون موز حمل می‌کردند، سروصدای زیادی به پا کرد.

در آن زمان ادعا شد که این نخستین عکسی است از افراد این قبیله خاص که به دور از تمام دنیا و بدون ارتباط با انسان‌ها زندگی می‌کنند، برداشته شده است. سرانجام از آخرین مردمان تارک دنیا نیز عکس‌بردای شده بود.

 

کارشناسان معتقد بودند این قبیله در مجموع از دو تا سه‌هزار نفر، شامل 70 خرده قبیله تشکیل شده که همگی در قلب جنگل‌های آمازون و به صورت بدوی و اولیه و به دور از سایر انسان‌ها زندگی می‌کنند. گاردین گزارش می‌دهد؛ این عکس مقدمه‌ای برای تحقیقات بیشتر درباره آنها شد. ساخت مستندی به نام «قبیله گم‌شده آمازون»، برقراری ارتباط با آنان، درک چگونگی گذران زندگی در این قبیله و حتی آموختن زبانشان، بخشی از کوشش‌هایی بود که برای شناخت آنها صورت گرفت اما این کنجکاوی‌های بشری، دردسر بزرگی را برای قبیله فونایی به وجود آورده است.

 

آنها برای حفظ تنهایی خود از قلب جنگل‌های آمازون، مرزهای برزیل را ترک و به پرو پناه برده‌اند؛ هر چند 35نفر از آنها داستان دیگری را پی گرفته‌اند. 35 مرد و زن نوآور این قبیله، پا در دل ناشناخته‌‍‌ها گذاشته‌اند، سنت‌های قدیمی را رها کرده و در برزیل باقی مانده‌اند و زندگی در یک کمپ در کنار سایر انسان‌ها و مردمان پیشرفته‌تر را پذیرفته‌اند. 14مرد،  9 زن و 12 بچه، بزرگ‌ترین ترس زندگی خود را کنار گذاشته‌اند و تصمیم دارند با دنیا ارتباط برقرار کنند. دکترهای کمپ مذکور، پس از اینکه توانستند به‌ اندازه کافی اعتماد آنها را جلب کنند، این 35 نفر را معاینه و پس از مطمئن‌کردن آنها که آمپول آنها را نخواهد کشت، این افراد را واکسینه کردند. 35 نفر خائن قبیله فونایی، حالا سوژه انسان‌شناسان و متخصصان علوم اجتماعی هستند، آنها در کمپ به ظاهر به زندگی عادی و بدوی خود می‌پردازند اما تمام حرکات آنها فیلمبرداری و مطالعه می‌شود. ‍سرپرست گروه تحقیقاتی می‌گوید: «بشر متمدن و بشر اولیه در یک چیز مشترک است، ترس. ما از مار و حیوانات خطرناک جنگل و زندگی در دل طبیعت می‌ترسیم و زندگی اجتماعی را پذیرفته‌ایم اما آنها با طبیعت اخت هستند و در عوض از زندگی اجتماعی می‌ترسند. همین ترس است که ما را به زندگی‌کردن و ادامه‌دادن چیزی که هستیم، وا می‌دارد.»

اخبار گوناگون - وقایع


ویدیو : 35 نفری که بدویت را ترک کردند