چرا ناطق نوری در جلسه اصولگرایان شرکت نکرد؟ : چرا ناطق نوری در جلسه اصولگرایان ...



جلایی‌پور اصولگرایان امروز باید در خانه ناطق‌نوری را بزنند , ناطق نوری , اصول شرکت در جلسه مصاحبه شغلی

چرا ناطق نوری در جلسه اصولگرایان شرکت نکرد؟

هرچند چهره های مطرح و بزرگان اصولگرا اصولا احترام شیخ نور و سایر استوانه های اصولگرایی را نگه می دارند اما چهره های تازه به دوران رسیده منتسب به جریان اصولگرا که معمولا با استفاده از رسانه و تریبون های متعدد بسیار پر سر و صدا هم هستند در طول این سالها به کرات رفتارها و سخنان ناشایستی در این زمینه از خود بروز داده اند که می تواند موجب تکدر ناطق نوری و برخی دیگر از بزرگان اصولگرا را فراهم آورده باشد

مراسم افطاری جامعه اسلامی مهندسین روز پنجشنبه در حالی برگزار شد که پیش تر بارها اعلام شده بود ، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق نوری در آن مراسم حضور خواهد داشت و سخنران این مراسم است.

به گزارش اعتدال، برخی حضور ناطق نوری در چنین مراسمی را به معنای بازگشت شیخ نور به عرصه سیاست‌ورزی علنی قلمداد کردند و برخی دیگر بر این نظر بودند که با حضور ناطق‌نوری در مراسم افطاری جامعه اسلامی مهندسین کلید تشکیل حزب فراگیر اصولگرایی زده خواهد شد، حزبی که پیش از این دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین از تشکیل آن سخن به میان آورده بود.

البته خیلی ها به افطاری اصولگرایان که میزبان آن دبیرکل جامعه روحانیت و یکی از مقبول ترین و مورد توافق ترین چهره های اصولگرا یعنی آیت الله مهدوی کنی بود رفتند . محسن مهرعلیزاده، حبیب‌ا... عسگراولادی، مصطفی پورمحمدی، ‌محمدرضا باهنر نایب‌رئیس مجلس، حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه، مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد علی‌آبادی معاون سابق احمدی‌نژاد، مصطفی زمانی بازیگر سینما و تلویزیون و جمعی از نمایندگان مجلس همه آمدند اما غیبت شیخ نور حتی بیش از آمدن خیلی ها خبر ساز بود.

 

مصطفی پورمحمدی در این جلسه گفت: امیدوار بودیم که ایشان با حضور در این مراسم روزه سکوتشان را می‌شکستند و محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به غیبت ناطق‌نوری دراین جلسه گفت: جناب آقای ناطق‌نوری را بعد از مدت‌ها یخ‌بندان به یک جلسه تمام‌عیار سیاسی دعوت کردیم و ایشان هم راحت پذیرفتند و قبول کردند. محمدرضا باهنر با بیان اینکه تصورمان این بود که برخی یخ‌ها آب شده است، افزود: از این موضوع خوشحال شدیم اما امروز (پنجشنبه) به ما خبر دادند که نمی‌آیند و ما شرمنده حضار شدیم و خودمان هم در بهت و حیرت رفتیم. باهنر تاکید کرد: کار غیرمترقبه‌ای موجب سفر آقای ناطق‌نوری و حضور نیافتنشان در مراسم افطار امروز شده است، ما هم امیدواریم دلیل همین باشد و آقای ناطق‌نوری در اسرع وقت این مساله را جبران کنند.
اما  اینکه چرا شیخ نور هنوز کنج عزلت را رها نمی کند و ترجیح می دهد در محافل سیاسی پر سر و صدا حاضر نشود دلایلی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:


1- ناطق از اصولگرایان به شدت گله مند است . سال 88 و در حالی که ناطق نوری پس از انتخابات دوم خرداد 76 بارها با کنایه از بازنشستگی سیاسی خود سخن گفته بود و اصولا در میدان رقابت های انتخاباتی نبود ، از سوی یکی از کاندیداهای انتخابات مورد هتک حرمت و حمله ای ناجوانمردانه قرار گرفت و به خود و خوانواده اش تعرض شد. بی شک ناطق آن روز انتظار داشت بزرگان و چهره های شاخص اصولگرا ، تمام قد به دفاع از او برخیزند و از او اعاده حیثیت کنند ، اما اصولگرایان در گرماگرم رقابت های سنگین انتخاباتی ترجیح دادند شانس کاندیدای خود را کاهش ندهند و در مورد این بی حرمتی و اتهام زنی سکوت پیشه کنند.

2- هرچند چهره های مطرح و بزرگان اصولگرا اصولا احترام شیخ نور و سایر استوانه های اصولگرایی را نگه می دارند اما چهره های تازه به دوران رسیده منتسب به جریان اصولگرا که معمولا با استفاده از رسانه و تریبون های متعدد بسیار پر سر و صدا هم هستند در طول این سالها به کرات رفتارها و سخنان ناشایستی در این زمینه از خود بروز داده اند که می تواند موجب تکدر ناطق نوری و برخی دیگر از بزرگان اصولگرا را فراهم آورده باشد. این افراد کار را تا آنجا پیش بردند که در دایره تنگ اصولگرایی شان چهره هایی مانند ناطق نوری جای نمی گرفت.

3- ناطق سال 92 با ناطق سال 88  و با ناطق سال 76 متفاوت است. چنانچه هاشمی سال 76 با هاشمی 88 و هاشمی 92 متفاوت است و حتی احمدی نژاد 84 با احمدی نژاد 92 تفاوت های زیادی دارد.

اگر حبیب الله عسگر اولادی به عنوان یکی از چهر های کلیدی اصولگرایان، دایره اصولگرایی را تا همه کسانی که نظام اسلامی و رهبری را قبول دارند گسترده می داند ، بایستی پذیرفت که مفهوم اصولگرایی و اصلاح طلبی به معنای مرسوم و معمول خود تغییر کرده و اصولا با روی کار آمدن دولت حسن روحانی که در قالب های تنگ اصولگرایی و اصلاح طلبی نمی گنجد و اصلا به معنای مرسوم نه اصولگرا و نه اصلاح طلب است، باید از لزوم بازتعریف جریانات سیاسی اثر گذار در جامعه سخن گفت.

در تعریف جدید علی اکبر ناطق نوری ، حسن روحانی ، علی اکبر هاشمی رفسنجانی و بسیاری از کسانی که خواستگاه راست سنتی دارند و این روزها مورد اقبال و تایید اصلاح طلبان و جریان چپ هستند ، جریان جدیدی را شکل می دهند که برخی از آن به جبهه و جریان اعتدال گرایی تعبیر کرده اند.

4- ناطق نوری این روزها طرف مشورت رئیس جمهور منتخب است. حسن روحانی و ناطق نوری دوستی دیرینه دارند. شیخ نور در انتخابات 92 رسما و علنا از روحانی حمایت کرد و برادرش را به ستاد روحانی فرستاد و در روز انتخابات هم در حسینیه ارشاد و پای صندوق رای از پیروزی روحانی سخن گفت. سخنی که برای خیلی ها در نیمروز 24 خرداد 92 شگفت آور بود.

این روزها مکرر گفته شد که آیت الله هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ناطق نوری و سید محمد خاتمی به عنوان نزدیکان دکتر حسن روحانی طرف مشورت هستند. شاید ناطق نمی خواسته در این مقطع حساس و پیش از انتخاب کابینه در محفلی سیاسی با این وسعت حضور پیدا کند.

5-  در نهایت اینکه شیخ عزلت نشین نور، هنوز ترجیح می دهد به سنت 16 سال گذشته از ورود مستقیم به عرصه سیاست ورزی خودداری کند ، هرچند این روزها از جایگزینی وی به جای رئیس جمهور منتخب در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع و یا مسئولیت های اجرایی دیگری سخن به میان آمده است. باید صبر کرد و دید سکوت علی اکبر ناطق نوری کی و چگونه می شکند؟/اعتدال

 

 


ویدیو : چرا ناطق نوری در جلسه اصولگرایان شرکت نکرد؟