وضعیت ازدواج در سایت‌های همسریابی :   اخبار اجتماعی - وضعیت ازدواج در سایت‌های ...



سایت همسریابی , سایت همسریابی دوهمیار , سایت ازدواج موقت

 

اخبار اجتماعی - وضعیت ازدواج در سایت‌های همسریابی

اغلب سایت های همسریابی تلاش کرده اند توصیه های دینی را سر لوحه کار خود قرار دهند اما واقعیت این است تا امروز چندان اعتمادی در میان توده مردم به وجود نیاورده اند و همه به چشم بد به این کار نگاه می‌کنند.

اگر سری به سایت های مجاز همسریابی در ایران بزنید و یادداشت های متقاضیان ازدواج و کسانی که خواهان معرفی زوجی هستند را بخوانید حتما به یک نتیجه نسبتا موثق خواهید رسید؛ اغلب متقاضیان از انتخاب آزاد، معمولی و طبیعی عاجر هستند و دست به دامان قضا و قدر شده اند!

به گزارش ابتکار، یک کاربر اینترنتی در توضیحات درباره خود نوشته؛ می‌دانم حالا مرد کاملتری هستم. تجربه زیستن در اجتماعی را دارم که مشکلاتی را باید از سر بگذرانم اما امروز می‌خواهم به هر حال با توضیحاتی که درباره خودم می‌دهم کسی مرا بپسندد. خانمی با 30 سال سن نوشته است که علاقمند است با مردی ازدواج کند که پولدار باشد و در برنامه ریزی اش قصد سفر و یا مهاجرت خارج از کشور را داشته باشد و... نمونه های زیادی از این دست اظهار نظرها می‌توان در سایت های همسر یابی پیدا کرد. اما همه اینها در فصلی جمع بندی می‌شود که طی آن بیش از هر چیز به ضرورت افزایش جمعیت توجه شده است.

اغلب سایت های همسریابی تلاش کرده اند توصیه های دینی را سر لوحه کار خود قرار دهند اما واقعیت این است تا امروز چندان اعتمادی در میان توده مردم به وجود نیاورده اند و همه به چشم بد به این کار نگاه می‌کنند.

یک جامعه شناس می‌گوید: اگر رسانه ها بتوانند با ایجاد اعتماد در مردم سهولت آشنایی و معرفی جوانان به همدیگر را تسهیل کنند اتفاق مهمی افتاده اما واقعیت این است که جامعه ما با نوعی بد بینی به پدیده های این شکلی که محصول جوامع مدرن هستند نگاه می‌کند.

ناصر بدیع می‌افزاید: محدودیت های اجتماعی در جامعه ما زیاد است اما وقتی سایت های هسمریابی به یکباره مثل قارچ سر از فضای مجازی جامعه در می‌آورد این ابهام را ایجاد می‌کند که آنها چه هدفی را دنبال می‌کنند. می‌توان گفت از یک طرف جامعه به تشویق بیشتر برای ازدواج و در نهایت فرزند آوری محتاج است از سوی دیگر جامعه به مصونیت نیز نیاز دارد چرا که به دلیل وضع قوانین حقوقی، عرف و شرع نمی‌توان خیلی به این نوع تبلیغات بها داد.

وی تاکید کرد: جامعه ایرانی بی شک به فرزند آوری بیشتر ترغیب می‌شود چرا که دولت و سیاست های کلان این را می‌خواهد اما از سوی دیگر برای ایجاد خیالی آسوده در مردم نیازمند فعالیت های تبلیغی بیشتری است و از سوی دیگر باید در یکسری از قواعد وضعی کشور سخت گیری کمتری صورت بگیرد چرا که اغلب زمینه آشنایی زوج ها و جوانان با هم در جامعه مسدود و محدود است و بسیاری به شکلی غیر عرفی و دقیقا بر خلاف قانون با هم ارتباط می‌گیرند و نتیجه آن نیز نه می‌توان گفت مثبت است و نه می‌توان به قطعیت گفت مثبت بوده است.

هشدار برای سه میلیون مجرد ایرانی
با این حال رئیس سازمان زندان‌های کشور با تاکید بر اینکه در کشور سه میلیون نفر به صورت مجردی و تنها زندگی می‌کنند به این نتیجه رسیده است که زندگی مجردی افراد مشکلاتی را بوجود می‌آورد که می‌تواند بستر ساز حوادث بعدی و از جمله شیوع بزهکاری و بروز پدیده های غلط اجتماعی باشد.

اصغر جهانگیر تاکید کرده است که سالانه 150 هزار نفر بر اساس آمار رسمی در کشور طلاق خود را ثبت می‌کنند و این اتفاق فوق العاده منفی است که در جامعه ما خود را نشان داده است.وی البته به آمار حاشیه‌نشینی در کشور رقم 9 میلیون و 500 هزار نفر است که این افراد خانه و کاشانه خود را رها کرده و به امید زندگی بهتر به شهرهای بزرگ پناه آورده اند و با این مهاجرت با مشکلات جدیدی روبرو می‌شوند.

 

علاوه برحاشیه نشینی، حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر در کشور معتاد وجود دارد و بیش از دو میلیون و 200 هزار نفر بر اساس آمار رسمی بیکار اعلام شده است.وی با بیان اینکه حدود 60 هزار سارق در زندانها داریم گفت: باید به بحث مهاجرت، روستاها، ناامنی‌ها و مسائل فرهنگی توجه جدی شود در غیر این صورت هرچه در زندان و قوه قضاییه مجازات را سنگین تر‌کنیم موفق نخواهیم بود و این شرایط زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی هم نیست.
اخبار اجتماعی - ابتکار

 


ویدیو : وضعیت ازدواج در سایت‌های همسریابی