كلاهبرداری میلیونی با تقلید زبان استانبولی! : سه كلاهبردار با حكم دادگاه عمومی ...


سه كلاهبردار با حكم دادگاه عمومی جزایی تهران به حبس، رد مال و پرداخت جزای نقدی محكوم شدند. خبرگزاری ایسنا: سه كلاهبردار با حكم دادگاه عمومی جزایی تهران به حبس، رد مال و پرداخت جزای نقدی محكوم شدند.

اواسط سال گذشته گزارش‌هایی مبنی بر كلاهبرداری از برخی افراد در نقاط مركزی و جنوبی تهران به مراجع انتظامی اعلام شد و به این ترتیب، تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری متهمان در دستور كار كارگاهان پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

 با كشف سرنخ‌هایی كه شكات این پرونده ارائه كردند، شگرد متهمان مشخص شد؛ به این ترتیب كه این افراد به صورت دو نفری با خودروی پراید یا پژو آردی در خیابان‌های تهران تردد می‌كردند و پس از شناسایی طعمه‌ها، آنان را به عنوان مسافر سوار كرده و با اغفال آنان، طلاجات آنان را اخذ می‌كردند.

 از طریق چهره‌نگاری، «عیسی. ج» 62 ساله، «شاپور.ی» 48 ساله و «داود.ق» 40 ساله به عنوان متهمان این پرونده شناسایی شدند كه هر سه‌ نفر نیز دارای سابقه محكومیت كیفری بودند.

 در جریان اعترافات متهمان مشخص شد كه عیسی خود را به عنوان یك مسافر اهل تركیه جا می‌زده و شاپور كه راننده بوده با او به زبان استانبولی صحبت می‌كرده و به مسافر خودرو می‌گفته كه این فرد، خارجی و آدم ساده‌ای است و حاضر است پول زیادی بابت طلاجات بدهد. سپس راننده برای اغفال مال‌باختگان، ساعت مچی خود را به عیسی می‌داده و در ازای آن مقدار زیادی پول خارجی دریافت می‌كرده است.

شكات این پرونده كه 73 نفر و غالبا زن هستند با قرار گرفتن در این موقعیت طلاجات خود را به عیسی می‌داده‌اند و در مقابل، مقداری پول خارجی دریافت می‌كردند ولی هنگامی كه برای تبدیل این پول‌ها به صرافی مراجعه می‌كردند متوجه می‌شدند كه این اسكناس‌ها باطله و بی‌ارزش است.


 قاضی محمد ایمان‌دوست رییس شعبه 1155 محاكم استان تهران مستقر در دادسرای امور جنایی پایتخت پس از بررسی این پرونده و برگزاری چند جلسه محاكمه با استناد به مواد 42، 19 و 10 قانون مجازات اسلامی و ماده یك قانون تشدید مجازات مرتكبین ارتشاء، اختلاس و كلاهبرداری، حكم به محكومیت عیسی و شاپور متهمان ردیف اول و دوم را به تحمل هر كدام پنج سال حبس،‌ رد اموال كلاهبرداری شده در حق شكات و جزای نقدی معادل مال كلاهبرداری شده به نفع دولت محكوم كرد.

 رییس شعبه 1155 محاكم استان تهران همچنین داود را به دلیل مشاركت در دو مورد از كلاهبرداری‌ها به تحمل دو سال و نیم حبس، رد مال در حق شكات و پرداخت معادل مال كلاهبرداری شده به عنوان جزای نقدی به نفع دولت محكوم كرد.

 قاضی ایمان‌دوست با اشاره به نحوه كلاهبرداری در این پرونده گفت: نكته قابل توجه در این پرونده این است كه هر چند همیشه افرادی در قالب كلاهبردار در كمین مردم نشسته‌اند ولی در این پرونده متاسفانه شكات محترم به لحاظ زیاده‌خواهی و برای ایجاد منفعت به گمان خود بر سر فرد خارجی كلاه گذاشته‌اند اما خود فریب خورده و اموالشان را از دست دادند.      


ویدیو : كلاهبرداری میلیونی با تقلید زبان استانبولی!