روایت صفار هرندی از مشورت اعضای هیئت دولت در مورد مشایی :       وزیر سابق ...



 

 

روایت از امام علی در باره مشورت , روایت در مورد زندگی , انیمیشن در مورد مشورت

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری نباید سلامت گفتمانی را به پای وحدت قربانی کند.

محمدحسین صفارهرندی عصر سه‌شنبه در نشست سیاسی که در آموزش و پرورش ناحیه 2 قم برگزار شد، اظهار داشت: جبهه پایداری یکی از سالم‌ترین و قوی‌ترین گفتمان را روی دست گرفتند ولی این ایراد را به این جبهه وارد می‌کنم که به اسم سلامت گفتمانی سازوکارهایی که مربوط به تاکتیک است را نباید اصلی کرد که در این صورت جمع شکسته می‌شود و ما ضرر می‌کنیم.

تجزیه می‌شویم؛ به نفع ما نیست

وی ادامه داد: دوستان جبهه پایداری که تعدادی از آنها از دوستان همکار بنده بودند اشتباه می‌کنند؛ کسانی که می‌گویند سالم بودن نفرات را تضمین کنیم ممکن است سالم بودن انتخابات تضمین نشود؛ ما تجزیه می‌شویم و از آن تجزیه نفعی نخواهیم برد.

صفارهرندی با بیان اینکه جبهه پایداری نباید سلامت گفتمانی را به پای وحدت قربانی کند، بیان داشت: گفتمان جبهه پایداری حق است ولی دچار اشتباه هستند؛ در گروه‌های دیگر امثالی همچون آیت‌الله حسینی بوشهری، دکتر ولایتی، دکتر حداد عادل و... هستند که می‌گویند سلامت وجودی و استواری در رای است و اعتماد کنید تا با همدیگر کاری انجام دهیم که نتیجه خراب نشود.

برداشت جبهه پایداری درست نیست

این فعال سیاسی ادامه داد: وحدت بین کسانی است که اختلاف سلیقه دارند و بر سر چیزهایی کوتاه می‌آیند اما برداشت دوستان جبهه پایداری درست نیست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم گفت: از آن طرف باید بگویم که امیدوارم کسانی که خودخواهی‌های شخصی راهبرشان شده و حرفهایی می‌زنند که امیدها را ناامید می‌کنند، سر عقل بیایند و از تحلیل‌های غلط و گفتارهای به هم‌زننده اجتماع ملت دست بردارند.

حساب جریان انحراف با کرام الکاتبین است

صفارهرندی در مورد اظهارات برخی افراد در مورد ارتباط جبهه پایداری با جریان انحرافی اظهار داشت: حساب جریان انحرافی با کرام الکاتبین است و ما هیچ امیدی به این جریان نداریم و باید مترصد باشیم در بزنگاه‌ها، عملیات شیطانی آنها را خنثی کنیم.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، وی افزود: وسوسه‌هایی که برخی افراد مطرح می‌کنند که دست جبهه پایداری با جریان انحرافی است درست نیست و دروغ است.

وی اضافه کرد: آنهایی که اطلاعاتشان از ما بیشتر است بر روی روابط متمرکز شدند و چنین زمینه اشتراکی بین این عزیزان با جریان انحرافی نیافتند؛ گرچه ممکن است این انتقاد مطرح شود که چرا دیر آمدید، کما اینکه به دیگران هم می‌گویند که چرا در جریان فتنه موضع گیری شفافی نداشتند.

صفار در پاسخ به سئوال یکی از حاضران در جلسه که از او در مورد نحوه برکناری‌اش از کابینه دولت پرسیده بود اظهار داشت: اواخر عمر دولت نهم قصه انتخاب سرکرده انحراف به عنوان معاون اول مطرح شد و هیچ کسی اجازه نداشت مخالفت کند. گفتند حق رئیس جمهور است و لابد با مقام معظم رهبری هماهنگ کرده است.

وی ادامه داد: این موضوع در سفر به مشهد مطرح شد و وقتی به تهران رفتیم مقام معظم رهبری از این انتخاب موافق نبودند و به صورت کتبی به رئیس جمهور اعلام کردند که این انتخاب به مصلحت رئیس جمهور و جامعه نیست و موجب سرخوردگی و اختلاف بین هواداران رئیس جمهور می‌شود.

وی گفت: در جلسه بعدی که در تهران برگزار شد ما منتظر بودیم رئیس جمهور با توجه به مخالفت مقام معظم رهبری از نظرشان برگردند ولی این اتفاق نیفتاد و رئیس جمهور از آن فرد ستایش کرد و به درستی انتخابش تاکید کرد.

صفار هرندی تاکید کرد: در آن جلسه دست بسیاری از اعضای جلسه بالا رفت و می‌خواستند سئوال بپرسند ولی رئیس جمهور گفته بود که در آخر جلسه در مورد این مسئله صحبت می‌شود. بحث اعضا جلو رفت و معلوم شد که جمع دل نمی‌دهد و رئیس جمهور متوجه شد و یک ربع استراحت را اعلام کرد.

حداقل تبعیت از ولایت این است که یا جای ما در دولت است یا آن آقا

وی ادامه داد: هنگامی که رئیس جمهور و آن آقا بیرون رفتند اعضای دولت با هم مشورت کردند که تکلیف چیست؟ آیا می‌توانیم در جلسه‌ای بنشینیم که توسط کسی اداره شود که مقام معظم رهبری فرمودند نباید در آن پست باشد؟ حداقل تبعیت از ولایت این است که بگوئیم یا جای ما در دولت است یا آن آقا.

صفارهرندی ادامه داد: وقتی این تصمیم را از طریق شیخ‌الاسلام و ثمره به رئیس جمهور رساندیم که جمع می‌گویند اگر این آقا بنشیند ما چون حجت شرعی برای حضورمان در جلسه نداریم، جلسه را ترک می‌کنیم، رئیس جمهور هم پیغام داد که جلسه امروز تمام شد.

وی در مورد چگونگی اطلاع از برکناری‌اش گفت: بنده از طریق تلفن متوجه شدم که برکنار شدم اما آقای محسنی اژه‌ای به جلسه مراجعه کرده بود، برگه‌ای به او دادند که عزل شده‌اند.

افرادی مشورت‌های خطرناک می‌دادند

صفارهرندی اضافه کرد: بعد از این جریان معلوم شد کسانی که مشورت‌های خطرناک را به افراد درجه سه می‌دادند گاهی وقت‌ها از سر تعمد یا ناآگاهی مشورت غلط می‌دادند و حذف دو نفر از کابینه دولت باعث شد دولت از رسمیت افتاد و رئیس جمهور از این موضوع مطلع شد.

وی تاکید کرد: رئیس قوه دیگر به من زنگ زد و گفته بود که عزل خودت را چون مکتوب نبوده، نادیده بگیرید تا دولت از رسمیت نیفتد. من هم گفتم مشکل نظام و دولت را می‌فهمم و می‌دانم که باید به تکلیفم عمل کنم اما من به درد وزارت نخواهم خورد.

وی گفت: من به عنوان ادب قبول کردم و دولت از نصاب نیفتاد اما گفتم که کارگزار خوبی برای وزراتخانه نخواهم بود و برگه استعفا را نوشتم...../تحلیل:انتخاب


ویدیو : روایت صفار هرندی از مشورت اعضای هیئت دولت در مورد مشایی